Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Redukce (adaptér) na kabel od tiskárny (MD25)

Od: raven® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych poradit, která z redukcí (adaptérů) by fungovala.

Mám starou tiskárnu, od které vede kabel, který se nedá vyjmout a končí koncovkou MD25.

Když jí připojím do stolního počítače, tak spojení nefunguje, ale jenom na tom jednom konkrétním počítači, kde jí potřebuji, jinak všude funguje.

Chtěl bych jí připojit přes jiný vstup do počítače. Co by mohlo fungovat?

nejjednodužší cesta, ale nejsem si jist tím připojením do pořítače

softcom.cz/...

nejsem si jist jestli by to šlo

softcom.cz/...

tohle buru jako poslední 100% možnost

softcom.cz/...

co vy na to?

Díky za odpověď :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Pokud je tiskárna určena k zapojení do paralelního portu, tak je samozřejmě ideální ji do něj zapojit, pokud v PC je. Chyba může být v nekompatibilním OS.

hodnocení

jsou tam XPčka a vše v základním nastavení, proto by neměl být problém, ale nefunguje to prostě.

hodnocení

1x

Mate na tom PC povoleny paraelni LPT port v biosu? Zkuste prehra Bios na novejsi verzi, nebo vratit nastaveni do vychoziho stavu.

hodnocení

v Biosu se určitě nikdo nehrabal, takže si myslím že tam by vše mělo být v pořádku.

hodnocení

0x

S adaptérem LPT - USB mám hodně špatné zkušenosti, zkoušel jsem od tří zcela různých výrobců a na 4 různých tiskárnách s LPT portem a bez úspěchu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]