Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak uložit dobré rady z Poraďte.cz

Od: viky® odpovědí: 10 změna:

Poradíte? Chtěla bych si uložit některé dobré rady od vás všech. Nevím jak je uložit, abych si je mohla dát na DVD a vypálit. DVD si mohu pustit na notebooku i když nebudu mít připojení na internet. Poradíte, jak uložit a kam? Děkuji Viky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Asi zdlouhavá,ale možná jednoduchá rada:

Otevřít otázku a přes CtrlC zkopírovat úplně vše a přes CtrlV vložit do dokumentu MS Word a následně vymazat odpovědi,které nepotřebujete.

Trošku si pohrát s grafickou úpravou a pak dokument uložit pod názvem otázky.

A tak dále a nakonec všechny složky vypálit.

Asi složité ale nic jiného mě teď nenapadá.

hodnocení

Není to složité vyzkouším, děkuji Viky

ladinpraha*
hodnocení

0x

Otevřeš si otázku, klikneš na Soubor - Uložit stránku jako ... a až se ti otevře okno, tak si stránku pojmenuješ, vybereš kam uložit a uložíš jako Webová stránka, pouze HTML. A pak už to můžeš třeba vypálit na DVD.

hanher*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

bena*

Pročproboha to kopírovat do Wordu?
ladinpraha to hezky načnul, to je velmi dobrá metoda, jak to uložiz, akorát spíš doporučím to ukládat jako archív MHT /je to do jednoho souboru/. MHT otevřete snad všemi prohlížeči, například Internet Explorerem.

hanher: Nevím, proč sem cpete samotný odkaz, který navíc přesměruje na otázku ohledeně nějaké adaptéru... Takové odpovědi jsou úplně na nic..

hodnocení

Mám problém, když dám na uložení MHT, tak to nejde uložit.

Jak uložit dobré rady z Poraďte.cz
bena*

Aha, tak v tom případě zkuste ukládat jako Úplnou webovou stránku. Selže-li, pak teda jak psal ladinpraha uložit webovou stránku pouze HTML...

Jinak jeslti nepoužíváte tu lištu Soubor, Úpravy,..., tak klikněte pravým tlačítkem myši na ni a klikněte na Řádek nabídek. Pokud chcete vůbec celou lištu dát pryč, tak v avastu /otevřte avast!, klikněte na Dodatečná ochrana a u toho Webrep ho odinstalujte. Mylsím, že je to k ničemu, akorát to zabírá místo /při hledání někde v cizině se to může hodit, sleduje to reputaci stránek, ale zase to zabírá místo/. Ale to je jen můj názor.

hodnocení

Rozumím ukládání. Ukládat budu na HTML.

Čemu nerozumím, je /// Jinak jeslti nepoužíváte tu lištu Soubor, Úpravy //////, vůbec nevím o co jde, můžete mi to prosím trochu vysvětlit? Co to má společného s Avastem? Děkuji

bena*

No původně jsem chtěl napsat nic, ale rozmyslel jsem si to :)

Podívejte se na ten Internet explorer - nahoře máte to Soubor, Uložit, apod. a úplně vpravo jsou takové zelené "sloupky". Jeslti chcete zvětšit místo v IE, tak je odstraňte /to jsem psal výše/.

Pokud Vám to nevadí nebo nevíte o čem mluvím, tak to nechte být :)

hodnocení

Děkuji za vysvětlení, vyzkoušela jsem a už vím o čem jste psal. Zelené sloupky jsou pryč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]