Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak uložit dobré rady z Poraďte.cz

Od: viky*

Poradíte? Chtěla bych si uložit některé dobré rady od vás všech. Nevím jak je uložit, abych si je mohla dát na DVD a vypálit. DVD si mohu pustit na notebooku i když nebudu mít připojení na internet. Poradíte, jak uložit a kam? Děkuji Viky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Asi zdlouhavá,ale možná jednoduchá rada:

Otevřít otázku a přes CtrlC zkopírovat úplně vše a přes CtrlV vložit do dokumentu MS Word a následně vymazat odpovědi,které nepotřebujete.

Trošku si pohrát s grafickou úpravou a pak dokument uložit pod názvem otázky.

A tak dále a nakonec všechny složky vypálit.

Asi složité ale nic jiného mě teď nenapadá.

viky*
hodnocení

Není to složité vyzkouším, děkuji Viky

ladinpraha*
hodnocení

0x

Otevřeš si otázku, klikneš na Soubor - Uložit stránku jako ... a až se ti otevře okno, tak si stránku pojmenuješ, vybereš kam uložit a uložíš jako Webová stránka, pouze HTML. A pak už to můžeš třeba vypálit na DVD.

hanher*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

bena*

Pročproboha to kopírovat do Wordu?
ladinpraha to hezky načnul, to je velmi dobrá metoda, jak to uložiz, akorát spíš doporučím to ukládat jako archív MHT /je to do jednoho souboru/. MHT otevřete snad všemi prohlížeči, například Internet Explorerem.

hanher: Nevím, proč sem cpete samotný odkaz, který navíc přesměruje na otázku ohledeně nějaké adaptéru... Takové odpovědi jsou úplně na nic..

viky*
hodnocení

Mám problém, když dám na uložení MHT, tak to nejde uložit.

Jak uložit dobré rady z Poraďte.cz
bena*

Aha, tak v tom případě zkuste ukládat jako Úplnou webovou stránku. Selže-li, pak teda jak psal ladinpraha uložit webovou stránku pouze HTML...

Jinak jeslti nepoužíváte tu lištu Soubor, Úpravy,..., tak klikněte pravým tlačítkem myši na ni a klikněte na Řádek nabídek. Pokud chcete vůbec celou lištu dát pryč, tak v avastu /otevřte avast!, klikněte na Dodatečná ochrana a u toho Webrep ho odinstalujte. Mylsím, že je to k ničemu, akorát to zabírá místo /při hledání někde v cizině se to může hodit, sleduje to reputaci stránek, ale zase to zabírá místo/. Ale to je jen můj názor.

viky*
hodnocení

Rozumím ukládání. Ukládat budu na HTML.

Čemu nerozumím, je /// Jinak jeslti nepoužíváte tu lištu Soubor, Úpravy //////, vůbec nevím o co jde, můžete mi to prosím trochu vysvětlit? Co to má společného s Avastem? Děkuji

bena*

No původně jsem chtěl napsat nic, ale rozmyslel jsem si to :)

Podívejte se na ten Internet explorer - nahoře máte to Soubor, Uložit, apod. a úplně vpravo jsou takové zelené "sloupky". Jeslti chcete zvětšit místo v IE, tak je odstraňte /to jsem psal výše/.

Pokud Vám to nevadí nebo nevíte o čem mluvím, tak to nechte být :)

viky*
hodnocení

Děkuji za vysvětlení, vyzkoušela jsem a už vím o čem jste psal. Zelené sloupky jsou pryč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]