Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eagl - poslední fáze

Od: blesk1996 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chci se zeptat v eaglu jsem si všechny součástky udělal propojil a dal board a dostal jsem se někam kde je černo a postraně tam mám ty součástky tak jsem si je doprostředka poskládal jak jsem chtěl a jak teďka udělám aby mi to nakreslilo jako když chci dělat DPS? nemůžu na to příjít. Umí to tenhle program? dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

viz obrázek:

doplněno 10.10.11 23:40:

.

Eagl - poslední fáze

miljan*
hodnocení

0x

google.cz/...

výtka
Upozornění od sys maverick 11. 10. 2011 19:21:24
Návod si umí najít pomalu každý, ale když už v návodu tak kde je to popsané? Jinak je ta odpověď k ničemu.
miljan*

Jak je vidět, tak si návod neumí najít. Přece mu tady nebudu opisovat přesný postup. maverick, zato tvoje odpověď mu pomohla. *zed*

výtka
Upozornění od sys maverick 12. 10. 2011 18:14:43
Ty vidíš někde mou odpověď? Přečti si pravidla a pak zjistíš proč na tebe byly stížnosti a proto jsem reagoval jak jsem reagoval.
Zdar
blesk1996
hodnocení

JJ ten odkaz co si mi dal tam jsem hledal, přečetl pár ale nikde se nepíše jak vytvořit tu DPS!

máš to sakra v mé odpovědi jak udělat cestu na DPS, co víc chceš?

blesk1996
hodnocení

Jó už to vím od tebe ale to bylo na toho druhýho :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]