Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafická karta - aktualizace

Od: fdf odpovědí: 5 změna:
Ahoj, mám grafickou kartu N68C-S UCC, nemám nainstalovanou grafiku- Win Vista, nemá někdo? Již jsem zde dostal aktualisaci zvuku.
Děkuji. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

2x

asrock.com/...

Tady se jak se zdá najdou všechny ovladače pohromadě. :)

fdf
hodnocení

Akorát nevím, které z toho je grafická karta, to 1. mi nejede... :/

sinner

Ahoj jo ta první by to měla být ona. Jen se ujisti že máš spravnou verzi OS 32-64bit. Pokud to nepujde tak zkus jit rovnou k N-vidii nvidia.com/...

v Product Series: Ge Force 7 Series

Product: GeForce 7025/nvidia n force6

pak vybereš verzi O.S. a mělo by to jít:)

naihonn*

Grafická karta, to je ten VGA driver. Jinak samozřejmě se dá zkusit i nejnovější driver na těch stránkách Nvidie, ovšem ovladač přímo od výrobce je většinou zárukou vyhnutí se problémům.

ahasver4*
hodnocení

0x

Na všechny ovladače je dobrý program,který se jmenuje SuperOvladač.Mě tedy nikdy nezklamal.Má jedinou chybu,je za penízky...:)

doplněno 11.10.11 00:05:

A jinak je dobré mít třeba Everest.Zobrazí PC,,do šroubku,,a dokáže nasměrovat i na stránky výrobce jednorlivých komponent.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]