Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Při zapnutí PC začal řvát nějaký větrák (bohužel jsem nebyl u toho) a počítač se vypnul. Od tý doby nereaguje.
PC jsem otevřel a nevidím žádnou viditelnou závadu.
Při připojení do 220V svítí jen dioda u konektoru pro síťový kabel.
Jinak nic (jinde na základní desce diody nejsou) a při pokusu o zapnutí žádná změna.
Je to možná zdroj, ale nejsem si tím jistý, jelikož přes něj určitě jde napětí do zmíněné diody.
Zdroj je tam tento: zdroje.heureka.cz/...
Asi neni problém koupit nový zdroj, ale jestli není chyba v něčem jiném.
Budu rád, když mi sem napíšete nějaký názory.
Díky
Vytáhni zdroj z desky a zkratuj 4. pin od zhora (zelenej) s vedlejším černým. Pokud se zdroj rozeběhne je v pořádku. Pkud ne je vymalováno.
doplněno 10.11.12 11:35:Ja mam na to takový udělátko z konektoru ze starý desky na 5 V odpor asi 5W a na PWR ok ledku s odporem a v postatě mě nikdy nesklamal ale pro první je pin 4 vždycky důležitá zkouška
Zdroje 350 W odcházejí dost často - vhodný je výkonnější zdroj...
Pokud si zdroj nemůžeš půjčit (od kámoše/kolegy), objednej si jej na netu - případně jej můžeš do 14 dnů bez uvedení důvodu vrátit a bude tě to stát jen poštovné (pokud můžeš zvolit osobní převzetí, pak nic)...
no kus od kusu, muj prezil i 6 let v kuse ... ale teda, pokud to ani necukne, ani kabl natvrdo ze site vytahnout a zastrcit do zdroje (zdroj v poloze ON), je stopro mrtvy zdroj, kup 500W rovnou s 12V 8pin patici pro grafiku at nemas problemy pri dalsim upgradu...
Co teda muzu tak subjektivne vyloucit, jsou zdroje coolMaster (750W), nevim, co s tim delaji ale uz 4. reklamace, a pak uz jsem se nasral a kdyz odesel vetrak zase, koupil jsem jiny loziskovy do skrine, napajel a nalepil ho tam silikonem... a je klid kua
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.