Nejste přihlášen/a.
Ahoj: Hraju poker na facebooku a ted mi to už 12 hodin nechce najet! Hlásí mi to tuto chybovou hlášku:Tato chyba (HTTP 500 Vnitřní chyba serveru) znamená, že navštívený web má potíže se serverem, které znemožnily zobrazení webové stránky. Kde je chyba,pomozte mi,díky všem! Tom
Tohle je dole : O stránkách · Reklamy · Vytvořit stránku · Vývojáři · Kariéra · Soukromí · Podmínky užívání · Nápověda
No jo, ale s tou aplikací nemá určitě Facebook nic společného, a tato nápověda se týká právě pouze Facebooku.
To už to nikdy nepůjde?
doplněno 10.10.11 10:18:mám v tom svoje loáky :_((
doplněno 10.10.11 10:18:Lováky!
Pravou odpověď vám vyložím
Už se vám možná stalo že vám nešel internet bylo to vynou poskytovatele služeb to sáme je toto prostě jim spadl server je možné že to bude trvat 10min 1 Hod nebo celej Měsíc musíte opravdu jenom čekat ale určitě není možné že by se stalo aby to už NIKDY nešlo také hraji nějaké Hry na FBC a taky se mi to stalo zkoušet to na jiných PC nemá ani cenu protože vše máte přes FBC a ten je na každém PC stejný, ale teď mě napadlo nevím jak vám to dlouho nejde ale jestli je to víc ja 2 dny můžete tam mít taky zakázaný přístup buď vám to někdo mohl udělat nebo nechtěně vy sám :/
Ahoj je to asi 48 hodin! Jak to poznám ten zakázaný přístup? Ale bonusy na den normálně chodí akorát se nezobrazí hrací stůl a přátelé
Tak to je v pohodě zítra by to mělo normálně jít je to jen chyba Serveru
Určitě měly nějaké velké problemi to se nebij zítra ti určitě pujde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.