Nejste přihlášen/a.
Prosím,pomóc,chytré hlavičky,stáhla jsem si program na vypalování CD,Ashampoo Burning studio 6 free.Vypadá velmi dobře ovladatelný,ovšem,když dám do vypalovačky cédéčko,objeví se mi tam hláška cd-r-není zapisovatelný,co s tím?V nastavení jsem dala "vypálit,nebo ripovat hudbu-vytvořit Mp3,CD/DVD/blue-ray disc.Nevím kde dělám chybu.![]()
To nebyl dobrý tah,co se týče vypalování filmů,stahuji již léta a bez problémů, a to přes Convertxto dvd-absolutně v pořádku,ovšem tento program dle tvé rady jsem si nainstalovala,ale,za prvé je pouze v angličtině,a za další,objevil se mi posléze na celé horní liště,hrůza
Ten Ashampoo je v češtině,a již mně tady byl jednou doporučen.Někde dělám očividně chybičku,ale nevím kde![]()
A dělá Vám to i s jiným diskem?Už se mi taky povedlo koupit vadné...
doplněno 10.10.11 09:57:A proč dál nepoužíváte Convert xto dvd?Mě taky docela vyhovoval...
Ale vůbec ne.Člověk má hledat nové cesty..
Těch,,vypalovadel,,je spousta umí to i Nero ale to je moloch stejně velkej jako OS...Stačí si některý najít a vyzkoušet.Vždyť mazání je tak jednoduchý...![]()
Tak jsem zřejmě úplně
Ty písně mám na ploše,zkusila jsem je zkopírovat na místní disk,ale dál nevím,nejdou mi přetáhnout na ten convert
Nemohl by jste mně to napísat poněkud polopaticky?![]()
A proč používat nástroje třetích stran, když je vypalování již ve Windows zakomponované!
Dokonce existují i jednoduché nástroje na vytváření ISO atd. Jde o nástroje jejichž velikost nepřesahuje 500 kB.
Návod pro Vista, Windows 7 /...
Návod pro Windows 7
doplněno 10.10.11 13:13:Nějak jsem nenapsal odkaz na nástroje Microsoftu. Balíček se jmenuje "rktools"a ro zbalí se do nějaké složky v počítači. Dále se ovládá z příkazové řádky. Ovládání je tak jednoduché a příkazů není mnoho.
Když prohledám disky, tak někde najdu můj program pro ovládání v grafickém režimu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.