Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalování CD,co dělám špatně?

Od: wamp® odpovědí: 12 změna:

Prosím,pomóc,chytré hlavičky,stáhla jsem si program na vypalování CD,Ashampoo Burning studio 6 free.Vypadá velmi dobře ovladatelný,ovšem,když dám do vypalovačky cédéčko,objeví se mi tam hláška cd-r-není zapisovatelný,co s tím?V nastavení jsem dala "vypálit,nebo ripovat hudbu-vytvořit Mp3,CD/DVD/blue-ray disc.Nevím kde dělám chybu.*bum*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

1x

Zkusila jste jiný typ CD nebo DVD?

des*
hodnocení

0x

Stahni si Burn4free a zkus to v něm Ashampoo není program pro začátečníky.

hodnocení

To nebyl dobrý tah,co se týče vypalování filmů,stahuji již léta a bez problémů, a to přes Convertxto dvd-absolutně v pořádku,ovšem tento program dle tvé rady jsem si nainstalovala,ale,za prvé je pouze v angličtině,a za další,objevil se mi posléze na celé horní liště,hrůza*bzum*Ten Ashampoo je v češtině,a již mně tady byl jednou doporučen.Někde dělám očividně chybičku,ale nevím kde*ee*

ahasver4*

A dělá Vám to i s jiným diskem?Už se mi taky povedlo koupit vadné...

doplněno 10.10.11 09:57:

A proč dál nepoužíváte Convert xto dvd?Mě taky docela vyhovoval...

hodnocení

Myslela jsem,že Convert je pouze na filmy,to jsem asi zvojtila,že?*smich*

ahasver4*

Ale vůbec ne.Člověk má hledat nové cesty..:)Těch,,vypalovadel,,je spousta umí to i Nero ale to je moloch stejně velkej jako OS...Stačí si některý najít a vyzkoušet.Vždyť mazání je tak jednoduchý...*ua*

hodnocení

Tákže to mám zkusit přes ten Convert?Poraďte,prosíííím*zed*

ahasver4*

A co Vám brání?Samozřejmě to skuste...:)

hodnocení

Díky,dám vám vědět zda se to povedlo*pusa*

ahasver4*

Budu moc rád!:)

hodnocení

Tak jsem zřejmě úplně*bzum*Ty písně mám na ploše,zkusila jsem je zkopírovat na místní disk,ale dál nevím,nejdou mi přetáhnout na ten convert*bum*Nemohl by jste mně to napísat poněkud polopaticky?*zed*

danten*

A proč používat nástroje třetích stran, když je vypalování již ve Windows zakomponované!

Dokonce existují i jednoduché nástroje na vytváření ISO atd. Jde o nástroje jejichž velikost nepřesahuje 500 kB.

Návod pro Vista, Windows 7 /...

Návod pro Windows 7

doplněno 10.10.11 13:13:

Nějak jsem nenapsal odkaz na nástroje Microsoftu. Balíček se jmenuje "rktools"a ro zbalí se do nějaké složky v počítači. Dále se ovládá z příkazové řádky. Ovládání je tak jednoduché a příkazů není mnoho.

Když prohledám disky, tak někde najdu můj program pro ovládání v grafickém režimu.

Balíček a základn/...

Přímé stažení zde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]