Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Double Click, jak se ho zbavit

Od: vikyv odpovědí: 8 změna:

Nevím, zda to není ve špatné kolonce, určitě ano, ale nerozumím PC a tak nevím, kam zařadit otázku.

Nemohu se zbavit Double Click.Spustím kontrolu PC - SpyBot Search, aktualizaci jsem dávala včera. Najde mi Double Click.
Otevřu a označím problém. Dám - Opravit vybrané problémy. Po skončení, dám Imunizaci. Pustím Cclener.com. Nebyly nalezeny žádné problémy. Vypnu PC.
Když se vrátím večer a otevřu PC, znovu dám kontrolu _ SpyBot Search, zase najde Double Click i když se s PC nic nedělalo. Jak to odstranit? Děkuji za radu. V..

Double Click, jak se ho zbavit

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

Možná si vykoleduju nesouhlas ale já bych se Spybotu zbavil.Mě teda otravoval.Úplně,dle mě stačí CCleaner a SuperAntiSpyware.Ale je to na Vás,tohle je jen můj názor...

des*

Souhlas SAS je lepší.Nemám ho ale zapnutý stále,jen když chci projet comp a pak ho vypnu.

ahasver4*

Jasan.Taky ho nemám zapnutý neustále.:)

vikyv
hodnocení

Mohu vědět, co je SAS? Děkuji

des*

SuperAntiSpyware.*hej*

vikyv
hodnocení

SuperAntiSpyware, je to název, jen nevím jak tento program funguje, co všechno v PC musí být? Kde ho stáhnout?

ahasver4*

Napiš to do vyhledavače a vyskočí odkazy.Třeba Slunečnice...Stáhnout,nainstalovat.Je v češtině,tak obsluha snadná...:)

vikyv
hodnocení

Ve vyhledávači jsem to skutečně našla, dole je informace, že Free verze postrádá ochranný štít, který vás chrání v reálném čase a pár dalších pokročilých funkcí. Nyní jde o to, když si stáhnu SUPERAntiSpyware, co všechno musím v PC k tomu mít, aby byl PC zajištěn? Nyní mám v PC SpyBot-Search a Avast free.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]