Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Syn změnil heslo na PC - jak ho opravit

Od: hutlik007* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,
můj 7 letý syn řádil na počítači a nějak se mu povedlo změnit heslo k
uživatelskému účtu . Nevíte, jak jej prolomit (popř.změnit na původní)?
Děkuji předem za odpověď

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Jaký máte OS?Dá se to zlomit použitím OPH Crack...

doplněno 09.10.11 10:04:

Popřípadě spuštěním v nouzáku a nastavení nového.Tedy,mělo by to jít...

hutlik007*
hodnocení

Windows 7 Home
Jak pracuje ten OPHCrack

ahasver4*

Tak jen dodám abych to nepřehnal...Zadejte si to do vyhledavače,určitě to vyhodí návod...:)

naihonn*
hodnocení

0x

Prolomit jde všechno, ale rozebírat veřejně jak, to asi není nejlepší nápad. *smich*

ahasver4*

Aj aj,na tom něco bude...Tak to sorry..:)

doplněno 09.10.11 10:10:

Jen jak jsem chtěl rychle pomoct,tak jsem si neuvědomil,že lámání hesel sem asi fakt nepatří...:)

bena*
hodnocení

0x

Určitě nezahesloval účet Administrátor. Zkuste spustit Windows ve Stavu nouze /mačkejte F8 klidně hned po spuštění počítače/. Z nabídky pak vyberte Stav nouze. No a pak se přihlašte jako Administrator. Heslo by mělo být prázdné. Pak až se přihlásíte, tak přejděte do Ovládacího panelu Uživatelé a hesla /nebo taknějak/ a zkuste změnit to heslo do toho účtu, co bylo zaheslován nebo ho odstraňte a vytvořte nový.

Případně zkuste ze syna vydolovat to heslo a vyvoďte z toho patřičné důsledky. Navrhuju synovi vytvořit omezený účet s aktivní rodičovskou kontrolou, která ve Windows 7 je.

hodnocení

0x

Když se mu to "nějak povedlo", tak si je nějak musí pamatovat. Musel totiž zadat původní heslo + nové heslo dvakrát. A to už se "jen tak náhododou" nepovede. Buď nám tady kecáte, nebo si proklepněte syna. Když dokázal heslo změnit, dokáže je vrátit zpátky

ahasver4*

Když tak nad tím přemýšlím...Na sedmiletýho človíčka to fakt nevypadá...

hutlik007*
hodnocení

Ono na tom účtu žádné heslo nebylo.

Tak jako tak musel heslo zadat dvakrát, takže dobře věděl co dělá. Heslo by si tedy měl pamatovat.

ahasver4*

V původním dotazu je,že změnil heslo,ne že ho zahesloval...

to neříkej mě, taky se mi to celé nezdá :)

juldab*

No von Hutlik má 7letýho syna což znamená že by mu mělo být nejmín tak 25 ale záliby ( mezi námi i nick) má do deseti let poradte.cz/...

hodnocení

0x

No teda Hutliku. S tím škvorem, co plave pod vodou a teď zase tohle. Kurňa, vymysli lepší srandu. A já se divím, proč tady už dlouho není Hop.

ahasver4*
hodnocení

0x

Ježíši a já vůl mu tu radím jak na to...mělo mě to trknout...

hodnocení

0x

ty kujóne, že ty se chceš někomu dostat do compu,co?*klik*

juldab*

Ale houby přines domů kuli a rodiče mu zaheslovali comp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]