Nejste přihlášen/a.
Ahoj, sháním prográmek vhodný pro převod AVI do MPG (MPEG2 video + MP2 zvuk) abych si mohl přehrát filmy na svém set top boxu, který bohužel jiný formát nezvládá.
Nějaký rychly šikovný konvertor, který umí využít i vícejádrový procesor? Díky.
Prosím je to s čím máte opravdu dobré zkušenosti
Už zkouším ten format factory, vypadá to dobře, ale taky mi využije jen jedno jádro, takže to trváááá. Je to tak na půl hoďky jeden film... Ale díky, o tomto prográmku jsem ještě neslyšel
Miki fakt je to dobrej program,jen se musíš naučit v tom běhat,dovede spoustu věcí,u mě supr,hezký večer
jak říkám, vypadá opravdu dobře, rychle jsem se tam zorientoval a umí hodně podrobných nastavení, což taky ocením. Ale štve mě, že využije jen půlku výkonu procesoru.
Většina těch co uměj dvoujádro jsou placený. Třeba moavi movavi.com/... nebo total video converter effectmatrix.com/.... A musí se to uvnitř nastavit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.