Nejste přihlášen/a.
Ahoj, sháním prográmek vhodný pro převod AVI do MPG (MPEG2 video + MP2 zvuk) abych si mohl přehrát filmy na svém set top boxu, který bohužel jiný formát nezvládá.
Nějaký rychly šikovný konvertor, který umí využít i vícejádrový procesor? Díky.
Prosím je to s čím máte opravdu dobré zkušenosti ![]()
Už zkouším ten format factory, vypadá to dobře, ale taky mi využije jen jedno jádro, takže to trváááá. Je to tak na půl hoďky jeden film... Ale díky, o tomto prográmku jsem ještě neslyšel ![]()
Miki fakt je to dobrej program,jen se musíš naučit v tom běhat,dovede spoustu věcí,u mě supr,hezký večer
jak říkám, vypadá opravdu dobře, rychle jsem se tam zorientoval a umí hodně podrobných nastavení, což taky ocením. Ale štve mě, že využije jen půlku výkonu procesoru.
Většina těch co uměj dvoujádro jsou placený. Třeba moavi movavi.com/... nebo total video converter effectmatrix.com/.... A musí se to uvnitř nastavit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.