Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Menší repro pro PC

Od: exot001* odpovědí: 1 změna:

Nevím jestli moje otázky patří do této rubriky ale už to sem píšu*hi*

Chci si zakoupit reproduktory k počítači ale na stole nemám příliš volného místa (papíry, periferie, tužky, nepořádek atd) tak potřebuji nějaké skladné. Našla jsem si Jedny docela drahé a vypadají že nebudou zas tak obrovské a možná jsou i dost kvalitní. Chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s reproduktory od firmy philips a konkrétně model MMS321. Prostě mě zajímají jakékoliv vaše nározy na ně...

Pokud někdo znáte jiné a lepší repráčky tak mi sem můžete připsat i toto *frajer*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Osobně bych pouhé stereo bez subwoofru nechtěl. Vtip je v tom že jsou to strašná šumítka- bez basů. Pokud by ses koukla na 2+1 czechcomputer.cz/...
tak zjistíš že tam jsou dost malé ty repro a velký jen basák- já mam třeba creative P380 a pohoda

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]