Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám grafickou kartu N68C-S UCC, nejede mi zvuk, vložím cd, mám psané, že jsem na vistě, dám instalaci aktualisací, chce to restart, no a pak tam mám po restartu spuštění, různé ty texty atd. A výběr pro co, zvolte číslo1.Xp,2. Win. 200,3. XP64 a 4.Exit, jak to tedy má uživatel instalovat na Vistu/Win 7?
Děkuji
máte grafickou kartu, nejede vám zvuk a řešíte instalaci ovladačů pro XP na 7mičky.
Tady máte ovladač na vaši zvukovou kartu pro WIN7
jaký error? Zkuste ve správci zařízení odinstalovat ovladače, které tam máte doteď nainstalované (jestli nějaké)
A omlouváms e, s grafikou nic neni, vše jede, jen ne zvuk, naistaloval jsem složku od vás v8700a_20100923, kliknu na ni a mám v ní hodně souborů, na co kliknout teď? ( abych rozjel ten zvuk)
děkuji.
Buď spusť přímo SETUP.EXE, pokud ten nefunguje, zkusil bych:
Pravým klik na Počítač - spravovat - správce zařízení - najít zvukovou kartu - klik pravým - aktualizovat software ovladače - Vyhledat ovladač v počítači, a naveďte ho do té složky, do které jste to rozbalil. (postup je pro WIN7, ale ve Vistě by to mělo být stejné nebo aspoň hodně podobné)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.