Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr PC

Od: draiv* odpovědí: 3 změna:

Zdravím všechny,prosím radu, dousloužil mi starý stolní PC,mohu si dovolit tak nějaký repasovaný.Dosud ho využívám hlavně pro psaní mailů, pro kontakt přes scype, občas na stažení nějakého filmu, pro ukládání zajímavostí do "oblíbených" a pro ukládání fotografií.Poměrně často užvám word.Havní využití je ovšem internet.Nyní mám vyhlídnutý repasovaný počítač Fujitsu-Siemens s CPU Athlon 3800 (právě o tomto procesoru nic nevím), instalována má XP, za příplatek lze získat Windows 7.RAM je asi 580 MH,HD 80 Giga.Mé nároky se již určitě nebudou zvyšovat,prosím o radu, zda považujete toto pc při uvedených parametrech a využití za pro mne dostačujicí. Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

0x

Zajdi si na drazby exekutorskeho uradu ve tvojem okrese minule jsem tam koupil pc za 4tis jeho puvodni cena byla pres 22tis a tak se tam da koupit uplne vse.

ahasver4*
hodnocení

0x

V každé prodejně či opravně PC mají spoustu repasů.Jaká je cena toho vyhlédnutého?

doplněno 08.10.11 09:42:

Cena uvedeného PC se u nás pohybuje kolem dvou tisíc.

doplněno 08.10.11 10:01:

Ještě bych dodal,že na ten vytipovaný by W7 nebylo to pravé,ořechové...

olin*
hodnocení

0x

ještě snad, že RAM paměť bych klidně zvednul na 4 Giga pokud jsou na to sloty (do 1500,-Kč) ale dost záleží na desce a jejím "přeběhu informací " přes součástky na tištěném spoji-to je nejdůležitější. Ale jinak ber. Součástky jako elektrolytické kondíky na tišťáku odchází při denodenním dvacetihodinovém provozu tak za čtyři roky u Made in China u zdrojů (trafíček) tak za tři roky. Potom trošičku počítač ruší při spínání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]