Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahraní filmu

Od: jirda27* odpovědí: 10 změna:

Zdravím všechny,koupil jsem (MP3 přehravač Creative ZEN Style 4G) a přesto,že jsem tady sledoval v EN to video s programem (Creative Centrále)tak neumím skopírovat do něho film.Muzika a foto dobrý,ale video ne.Měnil jsem velikost formát a nic .Díky Jirka

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

2x

Soft je zde. Creativ používá format CMV (creativ media format) který je převeditelný mocí ffmpeg. Je je potřeba napsat script.

doplněno 08.10.11 14:13:

Pardon zde drivers.softpedia.com/...

jirda27*
hodnocení

Díky všem,už se mě něco povedlo,ale trvá to dlouho. Jirka*ua*

bena*
hodnocení

0x

Už jen podle toho, že píšete, že je to MP3 přehrávač, by neměl umět přehrávat videa.

Jinak tenhle model přehrávače se mi nepodařilo nalézt :(

hodnocení

0x

alza.cz/...

Nepíšete celé označení, ale každopádně mp3 přehrávač je na muziku.

jirda27*
hodnocení

Omlouvám se za neuplné info,je to tento : alza.cz/...

V návodu musíte mít napsané jaké rozlišení videa a kodek podporuje. AVI z popisu nám toho moc neřekne

jirda27*
hodnocení

Manuál obsahuje tak v 50jazycích zakladní udaje,např: tlačítka na co,připojení sluchátek,USB vše. Ukázka je na netu v EN,ale jaké parametry filmu baští fakt nemohu nikde najít. Díky Jirka

dle výrobce je nutné soubor převést. Převedený formát AVI (*.CMV) vyžaduje, aby byl v počítači předem nainstalován příslušný kodek. U přehrávače nebyl nějaký software?

jirda27*
hodnocení

Je (Creative Centrále) je v EN a prostřednictvím přesouvám Fotky a hudbu,ale video mě nejde.

Zkusil bych software přeinstalovat. Údajně by se mělo video převádět během kopírování, ale co jsem četl tak to trvá opravdu dlouho a ještě je to video nakonec větší než původní. Možná by Vám mohlo pomoct tohle video, víc pro Vás asi udělat nemůžu, protože ten software ani přehrávač nemám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]