Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,koupil jsem (MP3 přehravač Creative ZEN Style 4G) a přesto,že jsem tady sledoval v EN to video s programem (Creative Centrále)tak neumím skopírovat do něho film.Muzika a foto dobrý,ale video ne.Měnil jsem velikost formát a nic .Díky Jirka
Soft je zde. Creativ používá format CMV (creativ media format) který je převeditelný mocí ffmpeg. Je je potřeba napsat script.
doplněno 08.10.11 14:13:Pardon zde drivers.softpedia.com/...
V návodu musíte mít napsané jaké rozlišení videa a kodek podporuje. AVI z popisu nám toho moc neřekne
Manuál obsahuje tak v 50jazycích zakladní udaje,např: tlačítka na co,připojení sluchátek,USB vše. Ukázka je na netu v EN,ale jaké parametry filmu baští fakt nemohu nikde najít. Díky Jirka
dle výrobce je nutné soubor převést. Převedený formát AVI (*.CMV) vyžaduje, aby byl v počítači předem nainstalován příslušný kodek. U přehrávače nebyl nějaký software?
Je (Creative Centrále) je v EN a prostřednictvím přesouvám Fotky a hudbu,ale video mě nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.