Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je nejvhodnější?

Od: minimimi* odpovědí: 1 změna:

Ahoj, chtěla jsem se zeptat nebo spíš poradit. Chtěla bych si koupit notebook nebo netbook, ale nevím jaký. Potřebovala bych ho hlavně na práci s internetem (což je asi široký pojem...). No prostě na kancelářskou práci, nechci aby byl moc těžký a zvládnul i nějaké "modernější" programy a možná i hry. Jenže je tady jedno velké ale... Nemůžu za to moc utratit takže bych ocenila kdyby to bylo co nejlevnější. Dívala jsem se už na nějaké zanovní, ale moc počítačům nerozumím, tak prosím o radu. Předem díky za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Internet a kancelářskou práci zvládne každý. Jenže je tady jedno velké ale...Ty nevíš, jestli NB nebo netbook. Ale to si musíš ujasnit, hlavně podle toho, co od něj očekáváš a jakým způsobem ho hodláš provozovat. Netbook má malou obrazovku a notebook váhu kolem 3 kg a poměrně malou výdrž baterie. Pokud s nimi nemáš žádnou zkušenost, tak by to chtělo si někde netbook osahat, vyzkoušet ovládání a pod. Kromě toho, já bych si použitý notebook nekoupil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]