Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s notebookem

Od: dack odpovědí: 15 změna:

Dobry den,chci se zeptat zda jde nejakym spusobem vytahnout z notebooku fotky kdzy u notebooku odesla kraficka karta? moc dekuji za radu!

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Fujitsu-Siemens by mohl mít na spodní straně deklík pod kterým je HDD umístěn - vyndat a stáhnout tak jak jsem napsal. Jaké koliv jiné akce budou bez zobrazení na display dost krkolomné a možná budou ztrátou času.

hodnocení

0x

Jaký je to notebook? Vytáhnout disk, připojit do jiného počítače a zkopírovat si odtam co bude potřeba.

hodnocení

0x

Samozřejmě, vyndat z něj harddisk a dát jej do jiného počítače, nebo přes USB adaptér stáhnout data do jiného počítače...

doplněno 06.10.11 17:49:

alza.cz/...

alza.cz/...

ta první redukce zvládne jakýkoliv disk, ta druhá je pouze pro SATA, což by pro vás mohlo stačit...

hm*
hodnocení

0x

Jestli grafika odešla jen tak, že neukazuje, ale notebook naběhne, tak je možné se do něj připojit odjinud přes síť a normálně cokoliv vykopírovat, je-li na to notebook připraven.

Jestli ani nenaběhne nebo není jiná možnost, lze vyndat disk, připojit do jiného PC a zas vykopírovat.

dack
hodnocení

zdravim,tak to je super jen by jsem jeste potreboval poradit jak to treba udelat bez toho vyndani disku,nejaky postup.a pri nejhorsim teda vyndam disk a pripojim ho ( nejak )? do jineho pc.

právě proto jsem se ptal co je to za notebook. Každý to má trochu jinak a jinde disk umístěný

dack
hodnocení

je to fujitsu siemens amilo pa 2548

hm*

V případě Linuxu asi nejlépe přihlásit se přes SSH do konzole a vyřídit, co je potřeba; postup je pak prakticky shodný s tím, jako bys seděl přímo u toho notebooku.

V případě WIN by asi šlo do notebooka vstoupit pomocí vzdálené plochy z jakýchkoliv jiných WIN, v notebooku si pak normálně pustit třeba průzkumníka a zkopírovat vše potřebné do flashky zastrčené v tom notebooku.

dack
hodnocení

tak jo musis mi to ale vysvetlit jako amaterovi,pac o tom moc nevim,co,jak,kam atd. promin!

hm*

Aha. Tak to bude lepší vytáhnout ten disk a připojit ho k jinému PC. Tohle by asi bylo na hodně dlouhé vysvětlování.

V jiném PC se pak připojí disk buď přímo kabely k základní desce, nebo si kup ten konvertor k USB. Případně jestli máš poblíž slušného prodejce/servisáka počítačů, zajdi za ním, on už ti to zkopíruje třeba na flash.

peja77*
hodnocení

0x

no fotky se ulkadaji na HDD disk tak by to mělo jit jen nějak propojit notebook s Pc nebo jen kanelem přímo pevnej disk

dzordz*
hodnocení

0x

Při tom vyndávání bacha, bývá tam takový pásek vyčnívající zpod disku, jeho účelem je disk snáze posunout a odpojit. To se dělá tahem naplacato, jen ho posunout do boku, nezvedat a nepáčit (jak by se mohlo na první pohled zdát).

dack
hodnocení

a da se ten HDD potom nejak pouzit k tomu pc,jako treba pamet navic?

dzordz*

Dá, je to obyčejný 2.5’’ sata disk. Akorát vám bez redukce nepůjde přišroubovat do šachty, bude někde jen tak ležet, takže na to pamatovat třeba při přenášení.

hodnocení

0x

Stačí koupit něco takového:

obchodni-dum.cz/...

Jen tak nechat se válet HDD trvale v PC to bych já osobně nesnesl.*bum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]