Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook problém s přihlášením

Od: babicekr odpovědí: 2 změna:

Zdravim byl jsem opravdu dlouho dobu pryč a nyní se nemohu přihlásit na Facebook, protože se něco stalo s heslem a bohužel nemám přístup k emailu pro reset hesla jelikož mi za mou dlouhou neaktivitu seznam smazal schránku.

Je nějaké možnost jak změnit email na Facebook? Hledal jsem nějaký formulář pro kontaktování Facebook adminů, ale nic jsem nenašel nevíte o nějakém řešení? Nebo o kontaktu na Facebook?

Dočetl jsem se, že by mělo jít nějak na Facebooku při ztrátě hesla zažádat 3 mé přátele kterým příjde kód a já ten kód poté opíšu, ale ani podle instruktážního videa jsem se k tomuto bodu nedostal.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Jak dlouhá byla neaktivita? Já jsem s překvapením zjistila, že mi Seznam nesmazal schránku ani po třinácti letech neaktivity.

Spíše odhaduji, že si po tak dlouhé době nepamatujete přihlašovací jméno a/nebo heslo.

Doporučuji napřed zprovoznit schránku a potom na FB požádat o zaslání hesla.

hodnocení

0x

Jestli Seznam tu schránku zrušil, tak si ji prostě založ znovu se stejným jménem. To by podle mě neměl být problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]