Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na čtení pdf s funkcí lupa

Od: jaromir83* odpovědí: 14 změna:

někdo neznáte prosím? foxit nemá lupu, dík

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

1x

Já používám slunecnice.cz/... - free, česky, bez problémů.

hodnocení

1x

Kde jste vzal, že Foxit nemá lupu?

Program na čtení pdf s funkcí lupa
jaromir83*
hodnocení

měl jsem na mysli opravdicou šikovnou lupu, kliknu na ikonku a pohybuji lupou nad textem který se zvětšuje, ne ikonka lupy která zvětší/změnší celou stránku pdfka, tu má samozřejmě každý program.

doplněno 14.03.14 10:23:

po reinstalu FOXIT READERu si program přestal pamatovat historii otevřených souborů (dřív se 5 posledních dokumentů dalo otevřít jedním kliknutím ze seznamu hned po stratu programu), dále pořád nejde spustit víc jak 1x po startu PC, respektive po zavření FOXIT programu musím ručně v ctrl+alt+del menu killnout proces aby šel program spustit znova bez restartu PC

naihonn*

Teď teprve jsem si přečetl tohle. Taková lupa je snad součástí rovnou Windows ne? V nástrojích pro usnadnění.

jaromir83*
hodnocení

jo už jsem tam našel lupu, funkce se jmenuje Magnifier. Recent dokumenty, historii souborů aby si to pamatovalo jako dřív, to neumíte někdo prosím v programu Foxit zapnout? dík

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že Adobe Reader má i funkci zvětšování zobrazení. Zdravím!

slunecnice.cz/...

doplněno 12.03.14 09:44:

jaromir83 - nevím, co řešíte. Adobe Reader má v PC skoro každý a pro čtení PDF to stačí bohatě. Potom kliknete na ikonu PDF souboru a ten se v programu otevře. Nic složitého.

robokop*
hodnocení

0x

adobe reader

jaromir83*
hodnocení

ještě šikovnější nástorj lupa jsem kdysi měl v nějakém programu, tam šla přidat ikonka lupa i přímo nahoru na lištu

hodnocení

0x

Používám Chrome. Ten již obsahuje plugin Chrome PDF Viewer, takže se nemusí žádný Acrobat apod. instalovat. Ikonka s lupou pro zvětšování textu tam je taky.

jaromir83*
hodnocení

zabalte někdo prosím instnutý pdf program (jen čtení, ne vytváření pdf) s už nastavenými vlastnostmi aby šlo rovnou číst a nemusel jsem se v tom hrabat, Foxit byl ok, ale udělal jsem chybu že jsem isntl update a od té doby jde program spustit jen 1x po startu PC, jakmile se jednou zavře, už nejde do restartu použít, nejde smazat, nejde reinstalovat, nejde nic (příště už nebudu spravovat pokud nebude rozbité), dík

doplněno 12.03.14 09:32:

moje představa je, že zapnu program, otevřu pdf, zmáčknu max 2 klávesové zkratky a můžu pohodlně listovat pdf časopisem, pohodlně zvětšovat, zmenšovat atp. dík

doplněno 12.03.14 14:49:

tak se mi podařilo smazat Foxit reader,

start, spustit, regedit

"HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREFoxit SoftwareFoxit Reader" smazat

"HKEY_LOCAL_MACHIINESOFTWAREFoxit SoftwareFoxit Reader" smazat

z HDD smazat složku Program Files/Foxit Reader

pak za chvíi šlo i v Programy Přidat/Odstranit odebrat a pak už šlo reinstnout

Na řešení těchto problémů příště vyzkoušejte free program RevoUninstaller. Vyčistí dočista dočista.

praivo*
hodnocení

0x

PDF-XChange Viewer.

naihonn*
hodnocení

0x

Přidávám se k doporučení SumatraPDF. A k některým předchozím reakcím dodám, že Acrobat Reader je už dlouho strašně zabržděnej, nejspíš i kvůli spoustě zbytečných funkcí. Dalšími výhodami SumatraPDF je, že se nemusí instalovat a že si u všech dřív otevřených PDF souborů pamatuje, kde člověk skončil. A ta rychlost, to je s Acrobat Readerem nesrovnatelné. Ale to samozřejmě člověk asi ocení nejvíc u nějakého ne supersilného počítače.

mirex*
hodnocení

0x

Také jsem před nějakou dobou hledal náhradu za Adobe Reader, který se mi zdál zbytečně přetučnělý a poměrně náročný na systémové prostředky. Pár alternativ jsem vyzkoušel, ale vrátil jsem se k Readeru. Jednoduše proto, že alternativy nemusí vždy korektně zobrazit *.pdf dokument. Korektní zobrazení je nezbytné např. pro předtiskovou úpravu apod. Proto pozor!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]