Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci poslat něco na jednu adresu a chtěla jsem si ověřit, zda je správná. Použila jsem Google Maps, ale street view mi podle zadané adresy ukazuje jiný dům, než hledám.
Jde o dům v Londýně, bohužel ale na mapě nenajdete vyobrazené jednotlivé domy jako na české mapě.
Máte někdo zkušenost, že vám street view ukazuje jinou adresu?
Díky.
Přímo mapy mi ukážou (můj) i sousedův dům přesně. Bohužel v našem městečku není street view. Já bych se ale hlavně držel mapy než street view. A není ve street view vidět přímo na fotce třeba štítek s číslem domu, nebo sousedů, podle čehož by se dalo odvodit i to číslo které hledáte?
Bohužel, v Anglii se čísla domů nějak nenosí. V celé ulici mají nějakou "blechu" na dveřích, ale ani nevím, jestli je to číslo nebo něco jiného. V Čechách se vše zobrazuje správně - tedy co jsem zkoušela, což je možná tím, že jak říkám u nás jsou na mapách zobrazeny i domy, v Londýně máte ulici a okolo nic - ani jeden dům natož číslo. Takže na mapě najdu maximálně ulici.
koukám koukám a nepodařilo se mi najít žádnou mapu, kde by byly v Londýně vyznačeny i domy... Sám jsem pořádně to jeji značení ani nepochopil
Mapy seznamu.cz bych nedoporučoval protože používají stejně gůglácký mapy a stejně jako gůgl je mají minimálně rok a půl neaktualizovaný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.