Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google Maps - přesnost

Od: iu odpovědí: 9 změna:

Ahoj, chci poslat něco na jednu adresu a chtěla jsem si ověřit, zda je správná. Použila jsem Google Maps, ale street view mi podle zadané adresy ukazuje jiný dům, než hledám.

Jde o dům v Londýně, bohužel ale na mapě nenajdete vyobrazené jednotlivé domy jako na české mapě.

Máte někdo zkušenost, že vám street view ukazuje jinou adresu?

Díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přímo mapy mi ukážou (můj) i sousedův dům přesně. Bohužel v našem městečku není street view. Já bych se ale hlavně držel mapy než street view. A není ve street view vidět přímo na fotce třeba štítek s číslem domu, nebo sousedů, podle čehož by se dalo odvodit i to číslo které hledáte?

iu
hodnocení

Bohužel, v Anglii se čísla domů nějak nenosí. V celé ulici mají nějakou "blechu" na dveřích, ale ani nevím, jestli je to číslo nebo něco jiného. V Čechách se vše zobrazuje správně - tedy co jsem zkoušela, což je možná tím, že jak říkám u nás jsou na mapách zobrazeny i domy, v Londýně máte ulici a okolo nic - ani jeden dům natož číslo. Takže na mapě najdu maximálně ulici.

koukám koukám a nepodařilo se mi najít žádnou mapu, kde by byly v Londýně vyznačeny i domy... Sám jsem pořádně to jeji značení ani nepochopil

moxa*
hodnocení

Tak tomu neuvěříte - hledala jsem i na britských fórech a v UK zřejmě neexistuje žádná online mapa s adresami...nedovedu si představit život bez mapy.cz :) V Londýně si musíte buď koupit mapu nebo projít celou (kilometrovou) ulici :)

Tak přece jen jsme před západem v něčem napřed :D

hodnocení

0x

a co to zkusit pres SEZNAM -mapy tam to snad jde né?

moxa*
hodnocení

Tak podle adresy to v Londýně nenajde nic a když manévruju s mapou až do té ulice, tak jsou tam asi tři čísla domů.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Před časem jsem na Google Maps taky hledal adresu v Londýně. Ukázalo mi to ulici i dům s číslem. Nakonec jsem zjistil, že to bylo v jiné čtvrti Londýna.

moxa*
hodnocení

A v čem byla chyba?

hodnocení

0x

Mapy seznamu.cz bych nedoporučoval protože používají stejně gůglácký mapy a stejně jako gůgl je mají minimálně rok a půl neaktualizovaný.*zed**zed**zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]