Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
máme menší problém s připojením na internet od společnosti UPC. Internet máme v domácnosti, jsou na něj připojeni 4 uživatelé a funguje jim bez problému a pak jeden uživatel, který se přihlásí na místní síť, ale na internet jej nepustí. Na ostatní sítě se dostane bez problému, s UPC jsem provolal přes vodinu a problému jsme se nedohledali. Uživatel má ovladač Atheros AR5007EG, notebook Toshiba s OS Win XP. Dokážete nám poradit? Děkuji
Uživatelé jsou připojeni jak? Přes router? Uživatel kterému to nejde nemá náhodou nastavené napevno údaje jako ip adresa, maska, brána, dns? Má vše z DHCP? Když u dvou uživatelů porovnáte ve start, spustit, cmd a napsat ipconfig /all tak co se liší? Měla by jen ip adresa, ale ve stejném rozsahu
Jsme všichni napojeni na WiFi router. Ten poslední postup jsem udělal, je rozdílné akorát DNS servery, poté Fyzické sítě a IP adresa jen v posledním čísle. Víte jak na to? já jsem teď trochu mimo :D
DNS musí být stejná, jaký máte operační systém?
doplněno 05.10.11 14:53:Omlouvám se, blbě jsem četl, takže by to mělo být v Ovládací panely - síťová připojení - kliknete pravým na WiFi adaptér, dáte vlastnosti, Dvouklikněte v tom okně na Protokol sítě internet a všechno nastavíte na Automaticky
jsou to Win XP no postupoval jsem podle Vašich cest a zastavil jsem se u WiFI adaptér, nemohl jsem jej tam najít. Případně můžete mě to lépe popsat a co přesně nastavit? děkuji mnohokrát
nalezl, nastavil stejně jako vedlejší počítač, akorát IP jsem nechal stejnou. pořád nejede
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.