Nejste přihlášen/a.
Nevím,jak otevřít další soubor a uložit, to. Jediné, jak mohu výřez uložit je na Dokumentech.
doplněno 04.10.11 20:08:
Snad se mi podaří dát sem foto, kde je výřez, který potřebuji uložit, jako obrázek.
Když dáte vyjmout, tak se to vyjme. Musel byste to zase někam vložit - třeba vytvořit nový čistý list a tam ho dát. Což ovšem nepotřebujete Takže buď můžete kliknout pravým myšítkem DO toho výřezu a hned druhá nabídka je oříznout, nebo v menu Obrázek-Oříznout. Potom dejte "uložit jako" a ne "uložit", abyste si nezrušil původní obrázek.
Nic se mi nedaří. Na příloze obrázku je označeno, co potřebuji udělat. Když část obrázku vyjmu, nedaří se mi ji uložit jinam. Z toho obrázku potřebuji jen tu určitou část.
Protože vůbec nemáte dávat VYJMOUT. Když označíte tenhle kousek, dejte potom VYŘÍZNOUT. Zbude vám jen ten. Nebo máte PhotoFilter v nějakém exotickém jazyce a nevíte, které slovo to je? Přes pravou myš to mám druhé ve sloupci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.