Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přeložit z angličtiny

Od: ozy* odpovědí: 6 změna:

Dostal jsem mailem jako přílohu PDF návod v angl.jazyce,ale když se jej snažím přeložit do češtiny napíše mi to-Požadovaná stránka je příliž velká-nelze přeložit.Překladač od Googlu.Jinak používám Intern.Eyplorer.

Děkuji za radu,

Ozy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Tak to přelož po částech.

stribrnak*
hodnocení

0x

ozy*
hodnocení

Děkuju,ale já bych potřeboval podrobně,protože mi to nejde a nevím jak překládat v mailu po částech.

Dík.

stribrnak*

v mailu po částech asi tím způsobem,že to zkopších po částech ,má to asi nějaký rozsah

masters
hodnocení

0x

Nejjednodušší a hlavně nejlepší by bylo poprosit někoho kdo umí anglicky :)

Beztak, když se Vám to podaří přeložit celé naráz v nějakém z programů, nebude to 100% "česky" jestli mi rozumíte. Zkrátka žádný překladač na světě "nechápe" kontext textu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]