Nejste přihlášen/a.
po nainstalování ovladačů 4.4.0.3 pro mojí GeForce4 instalaci DirectX9 a restartu počítače se mi po pokusu spustit hru napíše hláška: "DirectX Version: 4.09.00.0904, Game cannot be run, no driverX 8.1 video adapters. please contact your video card vendor for updated drivers". je to normální? dík
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jaromir83*
píše to Verze rozhraní DirectX: DirectX 8.1 (4.08.01.0810). zajímavý, instaloval jsem directX9... v čem je teda problém, proč mi nefungují hry? čím to může být? je možný že mám poškozený windows, možní nějaký konfig soubory ve windows související s grafikou?
1) jsi dx9 nenaistaloval
2) máš pro tu hru moc starou grafiku (udělej nejdříve bod 1)
3) mít poškozený win po reistalu?
2) máš pro tu hru moc starou grafiku (udělej nejdříve bod 1)
3) mít poškozený win po reistalu?
jaromir83*
1) instaloval jsem 9ku, 2) tu hru jsem dřív hrál na tý kartě, nejde mi v těch woknech žádná hra, 3) jo, windows jsou nejspíš poškozený po reinstalu, když je dám opravit, napíše to v půlce kopírování souborů z winXP instal CD "soubor wbdbase.deu se nepodařilo zkopírovat"
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]