Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
s open office začínám a mám prosbičku, jak zařídit, aby když zadám do jednoho okna číslo, aby mi to ve vybraném úseku spočítalo násobky dvou? Tzn. zadán 2 a v dalším poli aby byla 4, pak 8, pak 16 atd. Vím že to nebude asi nic složitého, ale jak říkám, začínám![]()
Díky moc
Jára
Jakmile napíšu do toho vašeho C5 ten vzorec, objeví se mi za tím nějaká další buňka(pokaždé jiná) a ani nejde ta buňka na C5 nijakým způsobem označit. Vždy se mi tam objeví jen kurzor.
Království tomu, kdo na to přijde![]()
I tak díky...
Jaká buňka se ti tam objevuje?
Teď jsem to zkoušel v OO Calc a když třeba do buňky B1 napíšeš =A1*2 a když pak buňku B1 chytneš myší za čtvereček v dolním pravém rohu a táhneš doprava kam až budeš chtít, tak se vzorec zkopíruje podle tvých představ a po napsání čísla do buňky A1 bude číslo v každý další buňce dvakrát větší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.