Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
s open office začínám a mám prosbičku, jak zařídit, aby když zadám do jednoho okna číslo, aby mi to ve vybraném úseku spočítalo násobky dvou? Tzn. zadán 2 a v dalším poli aby byla 4, pak 8, pak 16 atd. Vím že to nebude asi nic složitého, ale jak říkám, začínám
Díky moc
Jára
Jakmile napíšu do toho vašeho C5 ten vzorec, objeví se mi za tím nějaká další buňka(pokaždé jiná) a ani nejde ta buňka na C5 nijakým způsobem označit. Vždy se mi tam objeví jen kurzor.
Království tomu, kdo na to přijde
I tak díky...
Jaká buňka se ti tam objevuje?
Teď jsem to zkoušel v OO Calc a když třeba do buňky B1 napíšeš =A1*2 a když pak buňku B1 chytneš myší za čtvereček v dolním pravém rohu a táhneš doprava kam až budeš chtít, tak se vzorec zkopíruje podle tvých představ a po napsání čísla do buňky A1 bude číslo v každý další buňce dvakrát větší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.