Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zprovoznit WIFI modem Zyxel p660hw-t3

Od: kubinec® odpovědí: 28 změna:

prosím o radu, jak "oživit" WIFI u modemu Zyxel P660HW

pravděpodobně je vypnuto, ale nevím jak jej zapnout

můžete mě poslat postup,jak na to?

děkuji

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Navrhuju se podívat do namuálu. Manuál je ke stažení zde: o2.cz/...

hodnocení

jj, k tomu modemu jsme právě manuál neměl,ale už jsme to našel na netu

hodnocení

omlouvám se, ale už jsem našel postup *hi*

NEODPOVÍDAT AŤ NEZDRŽUJEME!

hodnocení

tak teda nenašel jsem návod jak zprovoznit ty 2 porty uprostřed abych tam mohl zapojit sít. kabl k PC. podle video návodu to nejde, poněvadž mám jiné menu než o kterém mluví.

Koukals na technickou podporu O2? najdeš tam tohle kde máš postup přesně popsanej.

o2.cz/...

hodnocení

takže by potom mělo fungovat nastavení zabezpečšení WiFi?

Protože jsem si WiFi nastavil, ale není zabezpečeno,takže "sousedé" se můžou teď na můj modem připojit *bum*

Zabezpečení wifi ti nastavením LAN portů opravdu fungovat nebude, musíš si to ve WLAN nastavit sám, nejlépe WPA2 šifrování a solidní heslo

Jde to v tom telnetu přímo nastavit, řešil jsem před lety to samé a firmwarem to tehdy vůbec nešlo i když to všichni tvrdili až na technika po x přepojení a ten mi to rovnou poradil na telnetu. Ale napsané to mám doma i s routerem a po paměti to nedám. Jde o to, že se jen nastavý druh portu.
Pokud bude někdo chtít tak se na to doma juknu

hodnocení

nejde to, někde je chyba, koukněte

Jak zprovoznit WIFI modem Zyxel p660hw-t3

No a jste si jistý, že máte správný firmware? Odkud jste jej stahoval? Ze stranek vyrobce? Jakou verzi?

doplněno 30.12.11 12:36:

Jinak povoleni tech dvou portu na ethernet se dá udělat 3 způsoby:

přehrátím originálního firmware (ne ten zmršený od O2)

nebo přes telnet :návod je na stránkách O2, odkaz jsem dokonce viděl v prvních příspěvcích

nebo přes webové rozhraní routeru: jít do nastavení a v Advance u tripleplay přenastavit port 2 a 3 z PVC2 na PVC 1

hodnocení

stahoval jsem z O2, dle návodu, co mi tu někdo dal

hodnocení

asi mám nějakou hodně starou verzi a ta nejde "přehrát", viz foto

Jak zprovoznit WIFI modem Zyxel p660hw-t3 #2
hodnocení

a zabezpečení typu WEP nastavím jak? zadám jakýkoli "klíč" kolik minimálně znaků? co musím "zatrhnout" apod.

mám starý router,nelze přehrát nový firmware :(

děkuji

Dvakrát vám tu 2 rádci nezávisle poslali manuál. Mrknul jste do něj? Najdete tam zajímavé věci ...

Jestliže zvolíte 64-bit WEP, zadejte jakýchkoli 5 znaků (ASCII řetězec) nebo 10 hexadecimálních znaků ("0-9", "A-F").
Jestliže zvolíte 128-bit WEP, zadejte jakýchkoli 13 znaků (ASCII řetězec) nebo 26 hexadecimálních znaků ("0-9", "A-F").
Jestliže zvolíte 256-bit WEP, zadejte jakýchkoli 29 znaků (ASCII řetězec) nebo 58 hexadecimálních znaků ("0-9", "A-F").

Co zatrhnout viz obr.

Jak zprovoznit WIFI modem Zyxel p660hw-t3 #3
hodnocení

takže soused pokud se bude chtít připojit a nezadá " ten klíč" tak má prostě smůlu?

přesně tak, ale pokud si nezaheslujete svůj router, tak se do něj nahlásí a heslo si může přečíst ...

Nehledě na to, že WEP šifrování je už zastaralé... zvolte spíše WPA -> nastavení ZDE

hodnocení

zaheslovat router? jejda to se dělá prosím jak?

Obyčejně je to mezi posledníma možnostma v nastavení. Takže pro Vás by to mohlo být pod Maintenance -> Configuration. Zkratka hledat v nastaveni "admin password"

Mimochodem... cetl jsem si jeste ty vase pokusy s nahravanim firmware ... a tipnul bych si, ze vam to neslo kvuli tomu, ze jste stahnuty soubor nerozbalil - stahnul jste totiz archiv ZIP.

hodnocení

tak jsem teda zkusil přehrát firmware(je na o2 stránkách volně ke stažení) a nepodařilo se to

ve vlastnostech je uveden pořád ten stejný(starý), ikdyž jsem postupoval dle návodu a ještě k tomu nefunguje Wifi, ale kontrolka na routeru svítí a ntb nenajde připojeni wifi které jsem si vytvořil(můj název)

už nevím jak dál, proč najednou ntb nenajde wifi domáci wifinu

poradte prosím, co je asi špatně?

dá s nějak ten router vrátit do původního nastavení?

doplněno 18.01.12 21:23:

samozřejmě,že jsem si ten soubor rozbalil

1) router vratite do tovarniho nastaveni resetem. Vzadu na routeru bude malé tlačítko, tak ho držet nejméně 5 vteřin ...

2) firmware - možná se snažíte nahrát starší firmware, nežli máte v PC, což Vám router nedovolí. Podle těch hnid v náhledu to vypadá, že máte firmware z roku 2006 nebo 2008, nicmene na strankach vyrobce je uz z roku 2010. Zkuste si jej vyhledat a nahrát ze stránek www.zyxel.cz (Podpora -> ke stažení -> firmware -> dsl modemy -> p660hw-t3 )

3) wifi - tak to už bude rukama. Nerad bych se opakoval, ale vemte si k ruce uz konecne ten manual a jdete krok po kroku. Po nahrátí nejnovějšího FW by mělo vše fungovat a i odpovidat obrazkum v manualu. Postup jak přehrát fw tu dával odkaz uživatel jenyk taky.

ps: na routeru je spousta kontrolek a vzdy nejaka sviti. Musite mluvit o konkretni led diode - Power? Status? Lan? Wan? Wlan? WEP/WPA?

hodnocení

kontrolka wlan svítí,ale ntb tu "moji"sít nenajde, prostě jakoby byla skryta ale ostatní wifisíte v okolí najde

udelejte printscreen te obrazovky s nastavenim vasi wifi - nemate nastaveno treba skryti nazvu wifi (hide SSID)?

hodnocení

tady -

doplněno 19.01.12 11:39:

nemělo by se něco nastavit i v ntb?

mám W7 home pr 64

Jak zprovoznit WIFI modem Zyxel p660hw-t3 #4

divné, divné ... zkuste vypnout autoscan a nastavit kanal rucne ... vyzkousejte 2-3 kanaly ... třeba 1 , 3 , 6 ... stačí.

hodnocení

tak se povedlo obnovit to wifi,přehrál jsem znovu firmware, pak jsme něco "zrušil" a teď
nefunguje připojení k netu pře káblík, co mám tady udělat,děkuji

Jak zprovoznit WIFI modem Zyxel p660hw-t3 #5

Bych potřeboval vědět, co jste kde "zrušil". V pc? V routeru? Kde jste co nastavoval?

Přes wifi se na net dostanete a kabelem ne? Nebo jak?

hodnocení

už to jede, dal jsem omylem ZAKÁZAT, našel jsem to jak to POVOLIT *modla*

doplněno 19.01.12 21:08:

a jeste dotaz,jak mám to bezdr.pripojení, tam si můžu vybrat bud -DOMÁCÍ SIT, SÍT V ZAMESTNÁNÍ A VEREJNA SIT
je u tohoto dulezité co si nasatvím? nebo je to jedno co tam vlastne bude?

Jak zprovoznit WIFI modem Zyxel p660hw-t3 #6

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]