Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde bezpečně na internetu uložit video?

Od: jarm® odpovědí: 14 změna:

Kde bezpečně na internet uložit soukromé video?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

YouTube a označit jako soukromé?

doplněno 05.03.13 22:59: Soukromé video vidí jen přihlášený autor, nikdo jiný.
hodnocení

něco jiného jako yotube, mám známého, který si hlídá když tam přibyde nějaké nové video. Něco méně známého mimo ulož to a yotube. Já moc nevěřím nastavit soukromé.

Hlídá? Na youtube přibude několik tisíc videí denně :)

ohneta*
hodnocení

0x
Ulozto.cz, Google disc, Dropbox

ronyx*
hodnocení

0x

Záleaží na to, co myslíte tím "bezpečně".

hodnocení

bezpečně a snadno jen pro mě dostupné. Jedná se oslavu, kde by někteří lidé nechtěli být vidění. Já to chci zachovat jen kvůli tomu, že oslava byla moje a zároveň i jednoho znesvářeného rodu.

ronyx*

Takže v podstatě kdekoli (ulozto a další), samozřejmě většinou pod registrací - nemusí být placená (jinak to má omezenou dobu uložení). V každém případě ale soubor zaheslovat (čili nějaký archiv s heslem) - heslo čím složitější, tím lepší. Nenechat zobrazovat jako veřejné,ale uložit jako soukromé. Nedávat link (odkaz) každému, ale jen prověřeným osobám, kterým bezvýhradně důvěřujete (nikdy totiž nevíte, kdy a kdo to pošle dál - jedno, z jakých důvodů).
A samozřejmě počítat s tím, že služba může skončit, takže mít doma či jinde ještě minálně jednu zálohu.

hanher*

aTak tím pádem bych ho zabalil v RARu, zahesloval, a uložil na několik na sebe nezávislých serverů. . .

hodnocení

0x

Vlastni FTP server nebo placena sluzba.

hodnocení

co je to vlastní FTP?

Ze ho ovladas a nastavujes sam, treba na vlastnim PC cs.wikipedia.org/... .

mowla*
hodnocení

0x

Bezpečně - pokud jde o vymazání - pak jedině placenou službu (a 100% bezpečí v podstatě neexistuje), ale relativně bezpečné je uložení na několik serverů typu "ulozto"
Bezpečně - pokud jde o nechtěné shlédnutí kýmkoli - uložit v zapakovaném tvaru se slušným heslem
Bezpečně - pokud jde o nechtěné shlédnutí ´neoprávněnou osobou´ - název zvolit např. "bflmpsvz.zip" (nikdo to nenajde podle názvu) a nerozdávat linky, pokud je budeš někomu chtít ´dát´, pošli mu je mailem s jiným názvem a heslem, než budeš mít uloženo (přepakovat, přejmenovat a přeheslovat je otázka několika minut)

zabu
hodnocení

0x

Zabalit Truecryptem, k přístupu do souboru zvolit příslušně silné heslo, a pak cokoliv, třeba uložto. Ale nespoléhal bych na různé ZIPy, RARy apod. A pokud o to nechcete přijít, tak nejmíň na dvě různá místa. Nikdy nevíte, co se může na str. úložiště stát.

hodnocení

0x

Jedna z podmínek Ulož.to

2.4. Nahrané soubory Poskytovatel může smazat, pokud nebyly alespoň po dobu 1 měsíce

staženy žádným Uživatelem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]