Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Need for speed větší než 8gb

Od: altap* odpovědí: 4 změna:

Mám problém,stáhl jsem si z netu hru s koncovkou .iso ale problém je ten že má přes 8 gb a nevím jak to mám vypálit.Může mi nikdo poradit.Předem dík Miloš

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
warez

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

noproblemo*
hodnocení

1x

vyzkoušel bych virtuální mechaniku - alcohol nebo deamon tools

hodnocení

0x

Jak píše noproblemo nade mnou. Na soubory .iso neboli image disku je vhodné použít programy, co vytváří virtuální mechaniky.

Je jich velké množství, každý využívá jiný. Více zde:

emag.cz/...

Ps: asi nejrozsirenejsim je Daemon Tools. Nicmene z vlastni zkusenosti jsem mel na x pocitacich s timto programem problemy, navic nezkuseny uzivatel si s timto programem doinstaluje i zbytecne doplnky, toolbary, atd, ktere chod pocitace jeste zpomali.

Pokud Vám jde ale stále o vypálení. Musíte onen iso obraz nejdříve rozbalit, což Vám udělá běžnou datovou strukturu. Poté už musíte rozhodnout, co a na kolik DVD vypálíte.

hodnocení

0x

Pokud to chceš vypálit na DVD, musíš si koupit dvouvrstvé, které má kapacitu 9 GB

bungyjump*
hodnocení

0x

na co to máš hru? pokud na xko, tak všechny hry jsou na dvouvrstvých nosičích a pokud i přesto ti to nejde vypálit, tak se jedná o novou hru, která má úplně jinou kompresi dat v originálu a tu ty neuděláš ... musíš to nechat rozbalené a nahrát na hardisk nebo hrát z harddisku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]