Nejste přihlášen/a.
Mám problém,stáhl jsem si z netu hru s koncovkou .iso ale problém je ten že má přes 8 gb a nevím jak to mám vypálit.Může mi nikdo poradit.Předem dík Miloš
Jak píše noproblemo nade mnou. Na soubory .iso neboli image disku je vhodné použít programy, co vytváří virtuální mechaniky.
Je jich velké množství, každý využívá jiný. Více zde:
Ps: asi nejrozsirenejsim je Daemon Tools. Nicmene z vlastni zkusenosti jsem mel na x pocitacich s timto programem problemy, navic nezkuseny uzivatel si s timto programem doinstaluje i zbytecne doplnky, toolbary, atd, ktere chod pocitace jeste zpomali.
Pokud Vám jde ale stále o vypálení. Musíte onen iso obraz nejdříve rozbalit, což Vám udělá běžnou datovou strukturu. Poté už musíte rozhodnout, co a na kolik DVD vypálíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.