Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit jiný tón u zpráv?

Od: dinkyjane* odpovědí: 11 změna:

Ahoj,

vlastním telefon Samsung galaxy mini a nemůžu přijít na to, jak se změní tón u sms, aby byl jiný než ty původní, co jsou v telefonu.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

nastavení - nastavení zvuku - ton zprav- a tam si vyber zvuk

dinkyjane*
hodnocení

To tam nemám.. Mám jenom vyzváněcí tón telefonu a vyzváněcí tón oznámení..

pavkazji*
hodnocení

0x

Také mi to trvalo než jsem na to přišel.Takže-moje soubory-media(pokud jí tam nemáš vytvoříš levým tlačítkem a dáš NOVÁ SLOŽKA a pojmenuješ media,dále-audio-alarms a do toho vložíš zvuk nebo melodii co potřebuješ,pak už se ti v nabídce změny zvuku objeví.

Ve finále tedy je to takto.moje soubory-media-audio-alarms a vložit zvuk.

Pokud by jsi chtěl i melodie na vyzvánění tak ve složce audio krom alarms vytvoříš Notifications a vložíš si tam co potřebuješ.

Snad jsem to napsal srozumitelně *palec*

dinkyjane*
hodnocení

Nejde to..

pavkazji*

Co nejde?Napiš kde končíš nebo co tam máš.

dinkyjane*
hodnocení

Vytvořila jsem tu složku media a do toho tu složku audio-alarms. Dale jsem tam ten tón a chci přenastavit ten tón, tak to tam není..

pavkazji*

Tu složku alarms jsi vytvořila ve složce audio nebo jsi vytvořila složku audio-alarms?Musíš vytvořit audio a tu otevřít a v ní pak vytvořit alarms.Vybereš si melodii a tu přesuneš do alarms a musí to tam být!

dinkyjane*
hodnocení

Už jsem to opravila a taky to nejde..

pavkazji*

Já musím do práce tak zítra ti napíšu do souk.zprávy a domluvíme se na skypu a pomůžu ti to musí jít někde děláš chybu.

pavkazji*

Bodejť by jo v SZ máš opravu ,chybička se vloudila promiň má to byt v notifications.*hi*

dinkyjane*
hodnocení

Super.. Moc mi t pomohlo díky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]