Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
vlastním telefon Samsung galaxy mini a nemůžu přijít na to, jak se změní tón u sms, aby byl jiný než ty původní, co jsou v telefonu.
Také mi to trvalo než jsem na to přišel.Takže-moje soubory-media(pokud jí tam nemáš vytvoříš levým tlačítkem a dáš NOVÁ SLOŽKA a pojmenuješ media,dále-audio-alarms a do toho vložíš zvuk nebo melodii co potřebuješ,pak už se ti v nabídce změny zvuku objeví.
Ve finále tedy je to takto.moje soubory-media-audio-alarms a vložit zvuk.
Pokud by jsi chtěl i melodie na vyzvánění tak ve složce audio krom alarms vytvoříš Notifications a vložíš si tam co potřebuješ.
Snad jsem to napsal srozumitelně
Vytvořila jsem tu složku media a do toho tu složku audio-alarms. Dale jsem tam ten tón a chci přenastavit ten tón, tak to tam není..
Tu složku alarms jsi vytvořila ve složce audio nebo jsi vytvořila složku audio-alarms?Musíš vytvořit audio a tu otevřít a v ní pak vytvořit alarms.Vybereš si melodii a tu přesuneš do alarms a musí to tam být!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.