Nejste přihlášen/a.
dobry večer, moc prosím o pomoc, v byte je WIfi pripojení, vsem v notebooku internet funguje, ale já dám ve svem prihlašovací heslo, napíše,že jsem přihlášená a začne se nacítat seznam.cz, ale pořádně se nenačte ani uvodní stránka, a stále probíhá načítání a nemohu se nikam dostat a nic dělat, proč? děkuji za radu.
Nejprve zodpovězte dotazy, na které se ptal maverick (urychlí nám to zorientování se ve Vašem problému)
Já bych místo různých čističů rovnou vyzkoušel:
1) zdali máte vůbec přiřazeny důležité informace pro připojení
Start -> spustit - napsat cmd (enter) . Spustí se příkazový řádek, kde napsat příkaz ipconfig /flushdns a hned poté ipconfig /all . Vypíše to hromadu informací. Vy hledejte zmínku o bezdrátovém připojení k síti, kde by měly být položky:
Adresa IP, maska podsítě, výchozí brána, server DHPC a server DNS - jsou tyto údaje vyplněny? Měly by to být čísla ve tvaru xxx.xxx.xxx.xxx
2) pokud je to třeba firemní notebook, či vypůjčený - může mít nastaven prohlížeč tzv. proxy server - zkontrolovat v nastavení prohlížeče (když napíšete jaký máte, navedu Vás)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.