Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V byte jde WIFI v mem noteb. nejde internet

Od: 10 odpovědí: 3 změna:

dobry večer, moc prosím o pomoc, v byte je WIfi pripojení, vsem v notebooku internet funguje, ale já dám ve svem prihlašovací heslo, napíše,že jsem přihlášená a začne se nacítat seznam.cz, ale pořádně se nenačte ani uvodní stránka, a stále probíhá načítání a nemohu se nikam dostat a nic dělat, proč? děkuji za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackbull*
hodnocení

0x

Vyzkoušej odstranit připojení... pak dej znovu připojit na tu síť a zadej heslo zabezpečení co tam máte nastavené. Pokud problém přetrvá tak zkontroluj bránu firewall ve windows a i u antiviráku.

hodnocení

0x

Všem v jiném nebo stejném pc pod jiným profilem? Stejné připojení už fungovalo nebo nešlo nikdy? Jiné stránky taky nejdou? Historie procházení je odstraněná? Jaký je to prohlížeč?

hodnocení

0x

Nejprve zodpovězte dotazy, na které se ptal maverick (urychlí nám to zorientování se ve Vašem problému)

Já bych místo různých čističů rovnou vyzkoušel:

1) zdali máte vůbec přiřazeny důležité informace pro připojení

Start -> spustit - napsat cmd (enter) . Spustí se příkazový řádek, kde napsat příkaz ipconfig /flushdns a hned poté ipconfig /all . Vypíše to hromadu informací. Vy hledejte zmínku o bezdrátovém připojení k síti, kde by měly být položky:

Adresa IP, maska podsítě, výchozí brána, server DHPC a server DNS - jsou tyto údaje vyplněny? Měly by to být čísla ve tvaru xxx.xxx.xxx.xxx

2) pokud je to třeba firemní notebook, či vypůjčený - může mít nastaven prohlížeč tzv. proxy server - zkontrolovat v nastavení prohlížeče (když napíšete jaký máte, navedu Vás)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]