Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit účet na fcb

Od: cervenakarkulka* odpovědí: 10 změna:

Potřebovala bych si zrušit celý účet na facebooku, ale nevím jak. Nikde jsem tam příslušnou kolonku nenašla. Poradíte prosím. Děkuju

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

0x

Dobrý den. Tady je podrobný návod. Je to ale docela dlouhá cesta.

technet.idnes.cz/...

hankauk*

Není, když se slečna mrkne na to, jak se to už řešilo dříve. *smich*

solenza*

Myslím to zrušení účtu, že je dlouhá cesta. Rozhodně účet nezruší ještě dnes.;)

mps

Tak to je divné, mě trvala deaktivace účtu tak 5 minut. Nevím jak to děláte vy že je tak zdlouhavé*nevi*

martan37*

zkoušela jsem to taky...zrušit nejde...jen deaktivovat

ahasver4*

Taky mi to tak vychází.Žádné zrušení,jen deaktivace.Prostě,FB jednou,FB navždy...Snad je jednou někdo donutí aby to napravili...

hankauk*
hodnocení

0x

poradte.cz/...

Viz link, již se tu řešilo.

tlapka*
hodnocení

0x

Vpravo nahoře Hlavní stránka -> nastavení účtu -> zabezpečení -> deaktivujte svůj účet. Nějakou dobu bude mít možnost vzít to zpátky, ale pak by měl váš účet i s komentáři zmizet. Uložené v nějaké centrální databázi to prý zůstává, ale zobrazovat přátelům se to nebude. :)

ahasver4*
hodnocení

0x

Jenom troška do mlýna.Já jsem svůj účet takhle zrušil asi před půl rokem,tedy asi šest měsíců jsem tam nebyl.Když jsem si přečetl tenhle dotaz,řekl jsem si,že se zkusím přihlásit.A hle,naskočil i po půl roce.Takže žádný výmaz...

jack*
hodnocení

0x

Taky jsme jednou chtěl zrušit účet. Ale jelikož ICq už dneska "neletí" tak jsme pouze udělal takovou čistku na face, z150 přátel zbylo 36 (osobně je znám), smazal oblíbené stránky a aktivity- hned čistější a přehlednější hlavní stránka, všude dal falešné údaje (kromě jmén), jinak vše falešné. Občas si projeďte nastavení profilu a budete se divit- face se zahltí jako bordel v PC. Zase face moc neodsuzujte- dobrý sluha ale zlý pán.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]