Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřeboval bych poradit jak koukat na lední hokej přes tipsport .cz . Ted momentálně se na to nedá dívat strašně to deká hrajeto max 5 vteřin a 2 minuty nic . I když dám 288p tak nic zkoušel jsem IE .FF .GCH . adobe player je nejnovější . Slovenská liga jede v pohodě i na 576p nikdy se nesekne , ale já rád mám Litvínov ,takže mate rady? A to hlavní je ,že jsem v UK . Na podporu jsem psal ,ale paní psala že jsem ze zahraničí tak to nepojede ,ale proč jede Slovenská extraliga v pohodě?
Sleduje to online moc lidí a jejich server nestíhá. To je bohužel normální. Když jsem chtěl sledovat kdysi online přenosy z olympiády, taky to bylo téměž nemožné, ale jak dávali něco nezáživného, hned to jelo krásně.
Já vím, spíš jsem chtěl říct že v tomto případě se pomoct ani nedá, protože "chyba" je na straně serveru a ne u Vás, takže s tím nic neuděláte. S tím se musíte smířit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.