Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tipsport lední hokej živě

Od: iku* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den potřeboval bych poradit jak koukat na lední hokej přes tipsport .cz . Ted momentálně se na to nedá dívat strašně to deká hrajeto max 5 vteřin a 2 minuty nic . I když dám 288p tak nic zkoušel jsem IE .FF .GCH . adobe player je nejnovější . Slovenská liga jede v pohodě i na 576p nikdy se nesekne , ale já rád mám Litvínov ,takže mate rady? A to hlavní je ,že jsem v UK . Na podporu jsem psal ,ale paní psala že jsem ze zahraničí tak to nepojede ,ale proč jede Slovenská extraliga v pohodě?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Sleduje to online moc lidí a jejich server nestíhá. To je bohužel normální. Když jsem chtěl sledovat kdysi online přenosy z olympiády, taky to bylo téměž nemožné, ale jak dávali něco nezáživného, hned to jelo krásně.

iku*
hodnocení

Ano máte pravdu ,ale to mi nepomůže .

Já vím, spíš jsem chtěl říct že v tomto případě se pomoct ani nedá, protože "chyba" je na straně serveru a ne u Vás, takže s tím nic neuděláte. S tím se musíte smířit

iku*
hodnocení

Kdyby to jelo přes vetle tak je to v pohodě .

ahasver4*

http-www.livescor/...

Já koukám přes tohle a docela to jde...

iku*
hodnocení

At dělám co dělám vždy mě to hodí na tipsport .

doplněno 02.10.11 20:17:

livescorehunter.com/...

ahasver4*

Většinou je tam výběr ale je možný,že ten hokej má jen jednu lajnu.Škoda,chtěl jsem pomoct...

doplněno 02.10.11 20:30:

Ale teď hraje Zlín a bere mi to z čt 4 sport..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]