Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte náhodou někdo jak psát vedle tabulky v html? Děkuji že odepíšete ,
Ještě chci doplnit že tabulka je úplně na levo a má 3 řádky
Zavřete tabulku do jednoho divu, text vedle zavřete do druhého divu, oběma nastavte float:left a případně šířku (tak, aby součet šířek, paddingů a marginů byl menší nebo roven šířce nadřazeného prvku - prostě aby se to tam vešlo.) Za ně pak vložte třetí, prázdný div (případně možno využít i tag br nebo hr) a jemu nastavte clear:both, aby se následující obsah řadil správně.
doplněno 05.01.13 16:18:Viz jsfiddle.net/...
Děkuji za radu, ale i přestu stránku, kterou jsem si přečetl mě to nejde a už mě to je docela jedno, prostě tabulku hodím do prostřed stránky a hotovo děkuji za rady, ale už jsem nic psát nemusíte
Když neumíš nastavit divy s float, udělej ještě jednu takulku stejně velkou a dej ji vedle, ale jej s jedním tr a jedním td a do td vlož text dle potřeby.
Ty tabulky nebudou vedle sebe, ale pod sebou (vedle sebe by byly leda s display:inline-block, což mi na tabulce přijde docela extrémní).
Velká (layoutová) tabulka by se ale samozřejmě použít dala, třeba takhle:
table tr td
původní tabulka (tedy všechno od původního table po původní /table umístěno do tohoto velkého td)
/td td
text vedle ní
/td /tr /table
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.