Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
chtěl bych si koupit novou grafickou kartu, ale nevím vůbec jestli mi to vytáhne zdroj a jestli si mám na to i "pozvat" toho nějakýho chlapa který mi to tam i dá či si to tam mám dát sám.. a jestli byste mi nenašly nějakou dobrou, která vytáhne hru Battlefield 3 na high/ultra do 4-5 tisíc(dejme tomu 5 maximum). Teď mám Nvidia GeForce 260 GTX.
Ja bych s tím nespěchal počkejte ,až jak ta dosavadní pojede. Možná bude potřeba lepší cpu .Když tak napište celou sestavu .At mame představu o čem je řeč. Ale aspon tady mate něco na vyzkoušení geforce.com/...
Prosecor: Intel core i7 860 @ 2,80GHz (8 CPUs), 2,8 GHz (4x jádrový 2,8GHz)
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 260 - Celková pamět 4067MB
Paměť: 8192MB RAM (8GB)
HDD: 1,5TB
DirectX 11
Při větší rozloze se to "seká".
Ješte možná co máte za monitor...výrobce graf. karty. Ale zkuste nastavit hry podle tohoto geforce.com/...
Já bych koupil například tuhle beta.czc.cz/... ale výběr je opravdu velký Zbytek sestavy je hodně dobrý, takže to brzdí rozhodně ta grafika. O zdroj bych se asi nebál, že by byl u tak výkonné sestavy nějaký obyčejný neznačkový zdroj který by neutáhl.
A s tou výměnou, pokud jsi se už někdy v počítači "hrabal"nebo máš aspoň znalosti a víš co uvnitř kde je a kam je potřeba co zapojit, výměnu grafiky bys měl zvládnout sám. Ale pokud si netroufáš, nech to na někom z blízkých nebo kamarádů, co to umí. Takových je dnes dost a určitě se někdo i v tvém okolí najde
No snad vypadá dobře , ale nemám se poradit u nějakých zkušených lidí? Či já prostě nevim..., nechci si to kupovat na slepo, ale jak zjistim jaký mám zdroj? Aby mi to vážně utáhl.
A aby mi to hlavně utáhlo to BF3, a i jiné hry snad .
Nejlepší bude odmontovat bočnici skříně a nálepku na zdroji buď vyfotit celou, nebo sem hodit značku a přesný typ, podle toho se už zjistí jestli stačit bude nebo ne. S tou grafikou, jestli chceš mít aspoň tu "doporučenou" podle oficiálních požadavků, musel bys ještě trochu přihodit, protože cena HD6950 začíná kolem 5500 Kč. Ale i ta co jsem ti doporučil je na tom rozhodně líp než tvoje dosavadní GTX260. Na plný detaily si ale pořád nezahraješ...
A proč zrovna HD to je ATI ne? Když mám NVIDIU ... co třeba jakou GTX? Nebo proč zrovna mi dopoučuješ HD?... Jinak teda do 6 tisíc by šla teda jaká? A jaký by byl rozdíl mezi touto co si mi ukázal a tou 6950? Co by bylo lepší koupit?
doplněno 01.10.11 16:11:Teda 6870
6950 je celkově výkonově lepší. Ale pokud chceš nVidii, vůbec ti nebráním, jen mi ATI přijde o trochu lepší v poměru cena/výkon Tohle všechno mám ale jen z teorie a zkušeností ostatních, sám mám v počítači postarší nVidiu GeForce 7600GT, ale jelikož mě hry asi před půl rokem nějak přestaly bavit a občas si jen zahraju s kamarády CoD2, tak mi to stačí.
Pokud chceš radši nVidii, tak třeba nějakou 560GTX Ti, např czechcomputer.cz/... ovšem zase, seznam výrobců a ruzných provedení grafiky s tímto čipem je obrovský, ale +- je jedno po které sáhneš
s Porovnáním kterou si mi ukazoval je lepší či horší? A to by nevadilo když mám Nvidii a dal by jsem sem ATI? A měl by jsem koupit tu 6950 nebo tu o trochu horší? Nebo nakonec tu GTX? Co mi doporučíš .
A kdyby jsem se rozhodoval mezi tu ATI co si mi ukazoval ( ne tu 6950 tu starší) a tuhle GTX 560 tak jakou by jsem si měl vybrat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.