Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BSOD při odhlašování uživatele

Od: mikihans® odpovědí: 5 změna:

Ahoj, poslední dobou mě trápí problém, že v 90% případů při odhlašování nebo přepínaní uživatele na PC mi vyhodí modrou obrazovku. PC sdílí více lidí, takže přepínání uživatelů se vyhnout nejde. Pojel jsem disk v HD TUNE - bez chyb, dokonce i CHKDSK s kontrolou sektorů - taky bez chyb. Zkoušel jsem "inovovat" operační systém (rychlá přeinstalace), to asi na týden pomohlo ale je to tu zase. RAMky jsem taky otestoval. STOP chyba v přiložené fotce. Opravdu už nevím čím to může být. Poraďte

doplněno 30.09.11 14:05:

Zapomněl jsem dodat - Windows 7 Home Premium x86

BSOD při odhlašování uživatele

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

0x

No, pokud je to třeba i o něco starší počítač, tak to může dělat ovladač grafické karty nebo zvukovky, i když se u něj píše, že je pro Windows 7, tak to nezaručuje, že není napsaný blbě nebo narychlo. Měl jsem obdobný problém u Windows 7, ovladač zvukovky byl tím problémem. Můžete zkusit tohle slunecnice.cz/... , to podá alespoň trošku bližší informaci, co by se mohlo dít.

hodnocení

Tento prográmek mi nic nevypíše, protože složka C:WindowsMinidump (kde by měly výpisy být) u mě ani neexistuje. Dřív ten počítač v naprosto stejné sestavě a s WIN 7 fungoval bez problému, začalo to dělat až poslední dobou. Ovladače mám všechny oficiální podepsané a snažím se je pravidelně aktualizovat (aspoň grafiku a zvuk).

doplněno 30.09.11 20:41:

Moment, uvědomuju si že jsem o prázdninách přidal do PC starší TV kartu, protože jsem potřeboval digitalizovat nějaké nahrávky z VHSek. Zkusím ji vytáhnout, možná by to mohla dělat ona.

naihonn*

Jo, cokoli staršího se nemusí s novějším snášet nejlépe, to je známý fakt. :)

hodnocení

Musím říct že to asi fakt pomohlo. Dělalo to ale vždycky jen po delším provozu PC. Ještě jsem to ten večer otestoval - opět BSOD, potom vytáhl TV kartu a od té doby zatím klid, takže problém je snad vyřešen :)

naihonn*

No jo, tyhle karty jsou potvory. Já jsem se musel spokojit s horší TV kartou, co navíc má horší software jen proto, že u té druhé mi to ukradlo veškeré zdroje tak, že na grafickou kartu nezůstaly. A opravdu, v dnešní době si se 16 barvami člověk už nevystačí.

*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]