Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poslední dobou mě trápí problém, že v 90% případů při odhlašování nebo přepínaní uživatele na PC mi vyhodí modrou obrazovku. PC sdílí více lidí, takže přepínání uživatelů se vyhnout nejde. Pojel jsem disk v HD TUNE - bez chyb, dokonce i CHKDSK s kontrolou sektorů - taky bez chyb. Zkoušel jsem "inovovat" operační systém (rychlá přeinstalace), to asi na týden pomohlo ale je to tu zase. RAMky jsem taky otestoval. STOP chyba v přiložené fotce. Opravdu už nevím čím to může být. Poraďte
doplněno 30.09.11 14:05:Zapomněl jsem dodat - Windows 7 Home Premium x86
No, pokud je to třeba i o něco starší počítač, tak to může dělat ovladač grafické karty nebo zvukovky, i když se u něj píše, že je pro Windows 7, tak to nezaručuje, že není napsaný blbě nebo narychlo. Měl jsem obdobný problém u Windows 7, ovladač zvukovky byl tím problémem. Můžete zkusit tohle slunecnice.cz/... , to podá alespoň trošku bližší informaci, co by se mohlo dít.
Tento prográmek mi nic nevypíše, protože složka C:WindowsMinidump (kde by měly výpisy být) u mě ani neexistuje. Dřív ten počítač v naprosto stejné sestavě a s WIN 7 fungoval bez problému, začalo to dělat až poslední dobou. Ovladače mám všechny oficiální podepsané a snažím se je pravidelně aktualizovat (aspoň grafiku a zvuk).
doplněno 30.09.11 20:41:Moment, uvědomuju si že jsem o prázdninách přidal do PC starší TV kartu, protože jsem potřeboval digitalizovat nějaké nahrávky z VHSek. Zkusím ji vytáhnout, možná by to mohla dělat ona.
Musím říct že to asi fakt pomohlo. Dělalo to ale vždycky jen po delším provozu PC. Ještě jsem to ten večer otestoval - opět BSOD, potom vytáhl TV kartu a od té doby zatím klid, takže problém je snad vyřešen
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.