Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký antivirus?

Od: deaner* odpovědí: 12 změna:

ahoj potřeboval bych poradti nejlépe odkaz na antivirus zdarma který je ozkoušený a dobře chráni NT. děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

Tak to se tu spustí pěkná lavina...:)Co člověk,to jiný názor...Já používám ESET,vrcholná spokojenost.Avast je zdarma a je výborný...

doplněno 29.09.11 15:23:

Jen malý doplněk.Pokud budete používat PC jako brouzdaliště warezem,tak Vás neochrání žádný antivir dokonale...:)

honzek*

Souhlasim s kazdym pismenem co jste tu napsal :-D

Pouzival jsem AVAST - spokojenost, min narozcny na procesor nez nejspise spolehlivejsi ESET.

Ted mam win 7 a antivir nepouzivat zadny uz hezky dlouho a take pohoda :) Pravda, warez moc neprochazim

ahasver4*

Bez antiviru to taky jde,jasan,jen to chce nelézt všude jako admin..:)Ale je to sichr,dneska člověk spíš než na warezu chytí nějakou potvoru tam,kde by ji nečekal.Naposled mi Eset začal skákat když jsem najel na prodejnu O2 a chtěl si koupit lístek na Kabáty...:)A to nevzpomínám Facebook...:)

bena*
hodnocení

0x

Dnes jsem četl článek na živě.cz. Bylo testováno několik antivirů. avast! Free dostal nejlepší hodnocení ADVANCED+ spolu s několika placenými programy /Eset, Trend Micro, F-Secure myslím, apod./. Je vidět, že avast! free v testech obsahuje vysoké příčky a může bezesporu konkurovat i placeným antivirákům.

Já avast! používám k velké spokojenosti již nějaký ten pátek a opravdu vynikající.

Další programy, které jsou zdarma:

- AVIRA /ta dopadla v testu lépe, ale neumí kontrolovat poštu, myslím nemá antirootkit rochranu a není v češtině, jinak je to též dobrá volba/
- AVG /v testu dopadlo jako ADVANCED, nikdy jsem ho nemusel, ikdyž v poslední době se zlepšuje/
- Microsoft Security Essentilas /v testu dopadlo jako ADVANCED, je ideální pro naprosté začátečníky a nenáročné uživatele, protože je jednoduchý, ochrana je solidní/
- a mnoho dalších, ale tam už je kvalita přecejenom diskutabilní

Ale za mě doporučuji avast!.

hodnocení

0x

kdysi jsem pouzival spywareterminator ten taky nebyl spatnej ale nevim jak je na tom dnes jinak ted na 100% avast 4ever

zkrat*

Spywareterminátor není antivir. Při instalaci Spywareterminatoru ale lze nainstalovat i antivir ClamAV a všechno pak ovládat z rozhraní ST. Ten článek o testu antivirů je tady: zive.cz/... . a pod článkem jsou odkazy na některé antiviry zdarma. Lze použít avast, Aviru, AVG, MSE (vyžaduje kontrolu legelity windows) nebo zmiňovaný ClamAV (v kombinaci z ST nebo samostatně). ClamAV se ovšem odkazovaného testu nezůčastnil.

no ja mel avast + spyware terminator

alexandr147*
hodnocení

0x

Já mam NOD 32 a warez apod. žádný vir prostě za několik let nic takže doporučuju ale určitě placenou verzi ... to se fakt vyplatí

dzordz*

Než byste zaplatil software, tak budete radši používat warez a zaplatíte antivir? :) To se opravdu vyplatí!

ahasver4*

Tazatel chce antivir zdarma...Warez bych tu nerozebíral,já ho vzpomněl jako příklad nosiče virů...:)

hodnocení

0x

Tak každýmu vyhovuje něco jinýho, jen bych antivir ještě doplnil firewalem. Já třeba na kompu s XP používám Microsoft Security Essentials a Kerio na Win 7 Avast a Comodo. U obou kombinací nemám problém.

petre
hodnocení

0x

Jednoznačně doporučuju Avast.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]