Nejste přihlášen/a.
ahoj potřeboval bych poradti nejlépe odkaz na antivirus zdarma který je ozkoušený a dobře chráni NT. děkuji
Tak to se tu spustí pěkná lavina...Co člověk,to jiný názor...Já používám ESET,vrcholná spokojenost.Avast je zdarma a je výborný...
Jen malý doplněk.Pokud budete používat PC jako brouzdaliště warezem,tak Vás neochrání žádný antivir dokonale...
Souhlasim s kazdym pismenem co jste tu napsal
Pouzival jsem AVAST - spokojenost, min narozcny na procesor nez nejspise spolehlivejsi ESET.
Ted mam win 7 a antivir nepouzivat zadny uz hezky dlouho a take pohoda Pravda, warez moc neprochazim
Dnes jsem četl článek na živě.cz. Bylo testováno několik antivirů. avast! Free dostal nejlepší hodnocení ADVANCED+ spolu s několika placenými programy /Eset, Trend Micro, F-Secure myslím, apod./. Je vidět, že avast! free v testech obsahuje vysoké příčky a může bezesporu konkurovat i placeným antivirákům.
Já avast! používám k velké spokojenosti již nějaký ten pátek a opravdu vynikající.
Další programy, které jsou zdarma:
- AVIRA /ta dopadla v testu lépe, ale neumí kontrolovat poštu, myslím nemá antirootkit rochranu a není v češtině, jinak je to též dobrá volba/
- AVG /v testu dopadlo jako ADVANCED, nikdy jsem ho nemusel, ikdyž v poslední době se zlepšuje/
- Microsoft Security Essentilas /v testu dopadlo jako ADVANCED, je ideální pro naprosté začátečníky a nenáročné uživatele, protože je jednoduchý, ochrana je solidní/
- a mnoho dalších, ale tam už je kvalita přecejenom diskutabilní
Ale za mě doporučuji avast!.
kdysi jsem pouzival spywareterminator ten taky nebyl spatnej ale nevim jak je na tom dnes jinak ted na 100% avast 4ever
Spywareterminátor není antivir. Při instalaci Spywareterminatoru ale lze nainstalovat i antivir ClamAV a všechno pak ovládat z rozhraní ST. Ten článek o testu antivirů je tady: zive.cz/... . a pod článkem jsou odkazy na některé antiviry zdarma. Lze použít avast, Aviru, AVG, MSE (vyžaduje kontrolu legelity windows) nebo zmiňovaný ClamAV (v kombinaci z ST nebo samostatně). ClamAV se ovšem odkazovaného testu nezůčastnil.
Já mam NOD 32 a warez apod. žádný vir prostě za několik let nic takže doporučuju ale určitě placenou verzi ... to se fakt vyplatí
Než byste zaplatil software, tak budete radši používat warez a zaplatíte antivir? To se opravdu vyplatí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.