Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém s restarováním počítače po zapnutí. Mám WinVista a v místě nabíhání Win Vista se to zastaví a objeví se modrá obrazovka smrti a restartuje se to a furt takle dokola.Nemohu se dostat do systému ani do nouzovýho režimu,jak to mám odstranit?
Proč se nemůžeš dostat do nouzového režimu?
1. Ale OK - takže si na jiném počítači stáhni nějaké LiveCD (např. distribuci Linuxu - http://www.linux.cz/ ), vypal a nech nabootovat z CD - to půjde?
2. Tak k tomu ještě antivir (např. avast.com/... ) a proskenuj počítač...
Pokud nepůjde ani 1., je pravděpodobně, závada na HW (začal bych vyčištěním počítače a kontrolou větráčků), pak RAM, grafika...
Pokud 2. najde nějaké ´breberky´, ozvi se poté jaké - uvidíme...
Varianta B - můžeš rovnou celý systém reinstalovat, ale pokud je závada na HW, reinstalace neprojde...
doplněno 05.01.13 13:04: Hoummy - jestli tam má nějaká data, zkusil bych je nejdříve ´vytáhnout´...
Uuuuuuffff - Bluen - tak jsem si to třikrát přečetl a nevidím hlavy-paty... Můžeš to zkusit popsat trošku smysluplněji?
- kdy nastává DSoD - když se přihlásíš a systém se zase odhlásí?
- proč nejde spusiti Avast v nouzovém režimu?
- co a kam a proč jsi překopíroval po instalaci čistého Win?
doplněno 05.01.13 17:48:Takže - protože Win padá do BSoD, reinstaluješ ho na čistou instalaci... A pak tuto čistou instalaci ´přejedeš´ tou, která padala do BSoD... A pak je špatně, že po najetí opět Win padá do BSoD...
Omlouvám se - ale v tomto opravdu neporadím... Leda - dones mašinu do servisu, tam snad technik pochopí, o co jde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.