Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace webcamery

Od: sonja® odpovědí: 2 změna:
Zakoupila jsem si webcameru od Mercury KPC-6225V-MH,kde návod je v angličtině a instalační CD také,což tomu nerozumím,ale i tak jsem CD použila,instalace se spustila ia já klikala,ani nevím co.Po skončení se mi to objevilo na ploše,ale kamera nefunguje a já nevím proč.Objeví se mi tam okénko,kde bych to měla otevřít,ale vše jsem už vyzkoušela a vždy mi to napíše,že tato cesta není správná...A to hlavní,objevilo se mi upozornění,že touto instalací mohu poškodit systém Windouws,abych to ukončila.Předem se omlouvám,jestli jsem to špatně vysvětlila,jsem začátecnice na PC.Prosím někoho o nějaké vysvětlení co s tím předem děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tam kde ti to píše, že můžeš instalací poškodit systém Windows, to můžeš klidně povolit. K žádnému poškození nedojde. Jinak ti doporučuji si k instalaci pozvat někoho zkušenějšího. Klikáním na všechno může nadělat víc škody než užitku.
hodnocení

Moc děkuji za odpověď,i já jsem si říkala,že jiná cesta nevede než si pozvat někoho zkušeného.Jsem ráda za každou radu,každý jednou začíná,třeba i já někdy budu moci někomu poradit díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]