Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli to chápu dobře tak k tomuto alza.cz/... notebooku se dá přikoupit RAM paměť a přidat do volného slotu ... chtěl bych se zeptat jestli si mám koupit 2gb nebo rovnou 4gb a jestli to vydrží chlazení (těch 2 nebo 4 ) a taky jak moc tak snížím životnost notebooku ... a jestli byste mi nemohli linknout nějakou RAM pameť která by přesně psaovala do tohoto notebooku ... napiště mi sem prosím každou "blbost".. dííky za každou odpověď
Zdravím přikoupit ji můžete a nebál bych se těch 4GB .Co jsem se díval na podporu tak by měla až do 8GB. Co se týče chlazení . na ramky se v noteb. moc nehledí...ta by ti měla sednout alza.cz/...
Dobry den, jak se divam, tak tam jiz mate 4GB. Nic nepisete o systemu, ktery mate nainstalovany. Jestli se jedna o Windows XP, Vista, 7 s 32 bit verzi, tak nekupujte nic, protoze tyto systemy ji neumi vyuzit. Jestli tam mate ten home originalni s koupi Laptopu (Windows 7 Home Premium 64-bit), tak kupte 4GB.
doplněno 29.09.11 08:59:Ram by mela byt DDR3 SO-DIMM s frekvenci 1333 MHz. Podival by jsem se, jakou znacku mate a koupil by jsem tu samou, ale neni to samozrejme nutne.
Tím myslíte že byste si koupil tento ntb? já totiž žádný ještě nemám ... ještě přemýšlím o alza.cz/... ... co si myslíte? kterej je lepší? CENOVEJ ROZDÍL MEZI NIMA MĚ VŮBEC NETRÁPÍ .. OSOBNĚ BYCH HNED VZAL PACKARD LAE PRÝ TEN ACER MÁ LEPŠÍ SPOLEHLIVOST ( NTB BY MĚ MĚL VYDŽET ASPOŇ 4 ROKY ) DÍKY
doplněno 29.09.11 17:24:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.