Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zálohovat mozzilu? Nejlépe sdílet?

Od: michalll* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

potřebuju nutně poradit, jak zálohovat mozzilu, mám na mysli všechny záložky? Mám jich tu opravdu spoustu a i pracovních a nerad bych o ně přišel při nějakém formátu PC?

A ještě lepší by bylo, kdyby šly zálohovat nějak na server, abych když se přihlásím na účet na jiný PC, měl bych tam ty záložky také, jde to nějak? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danten*
hodnocení

2x

Doporučím ti program Mozilla Backup. Tím si zálohuješ profil a můžeš si jej pak klidně obnovit i na jiném PC.

Můžeš si zálohovaný soubor přenášet na flash disku, nebo si jej pošli sám sobě na email a měj ho tak v příloze.

czilla.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

2x

Souhlas s Dantenem, jedině MozBackup. Zálohuje opravdu všechno, profil, nastavení, záložky.

michalll*
hodnocení

Potřebuju poradit...

Stáhl jsem mozzbackup...nainstaloval...dal jsem zálohovat...

Teď když si to budu chtít vzít na flashku a na jiném PC otevřít, tak co si na tu flashku mám vzít? A nechci aby mi na cizím PC zůstalo vše nastaveno včetně hesel ikdyž odejdu pryč...

danten*

Tak si nezálohuj hesla, nebo než odejdeš od PC, tak jdi v nastavení Mozilly:

Nástroje -> Možnosti -> karta Zabezpečení -> Zobrazit hesla = Vymazat vše!

doplněno 28.09.11 18:22:

na tu Flashku si vem ten zálohovaný soubor i MozBackup, ten musíš použít pro obnovu v Mozille.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Záložky (bookmarky) si můžeš taky uložit tak, že si je najdeš např. touto cestou : C:Documents and SettingsadminData aplikacíMozillaFirefoxProfilesgg0ahtyu.defaultookmarkbackups , ten poslední bookmark si někam uložíš a do stejného místa na jiném PC zkopíruješ.

michalll*
hodnocení

To by mi úplně stačilo, potřebuju hlavně ty záložky...

Jenom to má jeden problém... U mě v PC (mám XPčka) tuhle cestu najdu, ale na druhém PC (windows vista) tuhle cestu nevidím.. Nevíte jak tu dám zobrazit i skryté soubory jako u XP?

cvb*
hodnocení

0x

Firefox Sync, od FF 4 dostupný přímo, viz Možnosti -> pravá záložka v nich, viz support.mozilla.com/...

Nejlepší řešení pro více počítačů, zároveň jako záloha. Šifrováno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]