Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřebuju nutně poradit, jak zálohovat mozzilu, mám na mysli všechny záložky? Mám jich tu opravdu spoustu a i pracovních a nerad bych o ně přišel při nějakém formátu PC?
A ještě lepší by bylo, kdyby šly zálohovat nějak na server, abych když se přihlásím na účet na jiný PC, měl bych tam ty záložky také, jde to nějak? Děkuji
Potřebuju poradit...
Stáhl jsem mozzbackup...nainstaloval...dal jsem zálohovat...
Teď když si to budu chtít vzít na flashku a na jiném PC otevřít, tak co si na tu flashku mám vzít? A nechci aby mi na cizím PC zůstalo vše nastaveno včetně hesel ikdyž odejdu pryč...
Záložky (bookmarky) si můžeš taky uložit tak, že si je najdeš např. touto cestou : C:Documents and SettingsadminData aplikacíMozillaFirefoxProfilesgg0ahtyu.defaultookmarkbackups , ten poslední bookmark si někam uložíš a do stejného místa na jiném PC zkopíruješ.
Firefox Sync, od FF 4 dostupný přímo, viz Možnosti -> pravá záložka v nich, viz support.mozilla.com/...
Nejlepší řešení pro více počítačů, zároveň jako záloha. Šifrováno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.