Nejste přihlášen/a.
jaké by jste mi doporučili videokodeky (wmv, mpeg, mov...)do nově nainstalovaných Win XP? nejaké osvědčené "codecpacky"? dík
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
MOV: QuickTime či QuickTime Alternative
MPEG, WMV: Microsoft Windows Media Player
AVI: DixX, xVid: www.xvid.org, www.divx.com
Ostatní bych řešil až dle potřeby. Je nerozumné si do PC instalovat desítky kodeků, které stejně nepoužiju a můžou bát zdrojem mnoha problémů.
stahuj.cz/...
Tenhle mam ozkoušený a no problém, dávám ho na každej komp co instaluji
Na ten Quicktime jsem zapoměl.
Ale jasně jinak máš pravdu
nicméně obával bych se těch větších codecpacků :P![*smich* *smich*]()
Tenhle mam ozkoušený a no problém, dávám ho na každej komp co instaluji
Ale jasně jinak máš pravdu
jaromir83*
tak např. u jednoho videoklipu mi to vyhodnotilo MPEG1, Codec Installed. je v WMPlayeru nějaký videoekvalizer na nastavení jasu, barev?
jaromir83*
codec packy nějak nezafungovaly. existuje samostatný mpg codec? mě to i píše v tom programu že mpeg codec mám, ale video je hrozně tmavý, skoro černý, v nastavení GeForce4"Vlastní nastavení barev"nefunguje...![:( :(]()
1) přehraj to video ve VLC playeru
2) WMplayer je přehrávač na houby, nic ani neumí, třebas BSplayer či MV2player umí i ten jas,barvy atd
3) to takhle špatné video? Nehledal bych problém hned v pc pokud to dělá jedno video
2) WMplayer je přehrávač na houby, nic ani neumí, třebas BSplayer či MV2player umí i ten jas,barvy atd
3) to takhle špatné video? Nehledal bych problém hned v pc pokud to dělá jedno video
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]