Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modrá smrt - po spuštění

Od: dddave odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám problém s restarováním počítače po zapnutí. Mám Win7 a v místě nabíhání Win7 se objeví modrá obrazovka smrti a restartuje se to. Z minidumpu jsem něco vyčetl, ale chytrý z toho nejsem. Problém by se měl týkat Avastu. Minidump je zde uloz.to/...

Děkuji za jakoukoliv pomoc.

David

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danten*
hodnocení

2x

Odpoj všechno z USB a po restartu přejdi do nouzového režimu.

V nouzovém režimu zakaž restartování při chybě a zakaž spouštění avastu při startu.

Pak můžeme pokračovat dál, pokud se do nouzového režimu dostaneš.

doplněno 28.09.11 12:26:

Do správce spuštěných programů se dostaneš takto:

Start -> do okna vyhledávání napiš msconfig.exe a klepni na "ENTER"

Přejdi na kartu "Po spuštění" a najdi si AVAST a další blbiny které nepotřebuješ nutně spouštět po strartu.

Potvrď klepnutím na tlačítko "OK"

Do konfigurace se dostaneš takto:

Start ->do okna vyhledávání napiš SystemPropertiesAdvanced.exe a klepni na "ENTER"

Najdi si "Spouštění a zotavení systému" a klepni na tlačítko "Nastavení" v novém okně zruš zaškrtnutí položky "Automaticky restartovat" a potvrď tlačítkem "OK" -> "OK"

dddave
hodnocení

Zdarec,

AVAST jsem odinstaloval. "Automaticky restartovat" jsem zrušil.

Dále jsem provedl testy pamětí - v pořádku. Dále jsem paměti přehodil do druhé dvojice slotů.

Poté jsem AVAST zase nainstaloval. Dále jsem provedl testy Spybot a přes AVAST - nic.

Výsledek - zatím to jede bez modré smrti.

Takže všem děkuji za pomoc a doufám, že je po problému.

D.

dzordz*
hodnocení

2x

V nouzovém režimu Ovládací panely -> Systém -> Upřesnit -> Spuštění a zotavení -> zrušit Automaticky restartovat, pak si to alespoň přečtete.

medwed*
hodnocení

0x

No pokud umite cist pri modre obrazovce se zobrazi chyba staci ji zkopirovat do googlu ktery vam vygoogli kde je problem...

výtka
Upozornění od sys hejkal 29. 09. 2011 07:40:10
poradna je pro více tápajících, někdy by bylo vhodné navrhovaný postup konkretizovat i pro ty slabší...
dddave
hodnocení

Heh ;) Já umím číst, jenže já to nestihnu přečíst. Ta modrá svině se tam zobrazí asi na půl vteřiny a pak zmizne.

D.

marenka*

Na to je prográmek, BlueScreen view, či jak se to píše.

marenka*
hodnocení

0x

Dělalo mi to taky, pak jsem zjistila že se mi hádaly RAMky. To jenom proto, že byly dvě a každá od jiného výrobce, plus navýšení paměti o 1GB, oproti tomu, co tam bylo při koupi. *sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]