Nejste přihlášen/a.
Pravidelně čistím počítač od prachu opatrně vysavačem a s pomocí štětečku.Je to ale málo učinné.Pro bych chtěl zvolit opačný postup.Oddělat bočnici a počítač vyfoukat.Ale nemohu nikde najít vhodný kompresorek nebo tlakovou nádobku,do které bych ruční pumpičkou natlakoval vzduch a prach z počítače prostě vyfoukal (třeba na balkoně).Poraďte prosím,kde takové zařízení pořídit,případně jak to řešíte vy.Děkuji.Mirek
Mně se osvědčila kombinace vysavač + moje ústa
Co jde povysávám vysavačem, a kam se nedostanu (do pasivů, ke konektorům...), tam vysavač přiložím a několikrát prudce fouknu. Prach jde pryč a vysavač ho hned nasaje, takže nelítá všude okolo
Samozřejmě kompresor je kompresor, to nemůžu popřít, ale na domácí uklízení mi to takhle bohatě stačí a je čisto
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.