Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potíže s WIN

Od: petula00* odpovědí: 3 změna:

Po nedávné přeinstalaci XP se objevil další problém.Při kopírování záloh z flešky zpět na PC a nebo při spuštění videa natočeného videokamerou(dříve přehrání bylo OK)se mi objeví hláška(viz foto) a následně další oznámení že:...V aplikaci explorer.exe došlo k problému a je třeba je zavřít.Omlouváme se za...atd. Po zavření tohoto upozornění se ztratí veškeré ikony na ploše a hned se zase objeví.Spuštěné video ale běží dál.Při kopírování s flešky se proces zastavil.Není nastavena příliš veliká ochrana?Před přeinstalací bylo vše v pořádku.Čím to může být?

Potíže s WIN

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Co jsou to zálohy? Vím, že spousta lidí si zálohuje i programy, které je po přeinstalaci systému potřeba znovu nainstalovat. A ty pak udělají v PC pěkný zmatek.

petula00*
hodnocení

Jak se zmiňuji o videu,tak to nebylo kopírováno ale spuštěno z disku D který se při reinstalaci nemazal.(pouze C disk s OS)Kopíroval jsem pouze různé fota,dokumenty(takové zajímavosti) z Flešky na disk D.Něco podobného mi dělalo spouštění videa už před asi dvěma lety.Prý to měl na svědomí IE.Podotýkám,že ty videa nejsou nějaká stažená z netu,ale videa mnou natočená.

ladinpraha*

Nebyla řeč o videu, ale všeobecně o programech, které po reinstalu potřebují znovu nainstalovat. Mě tohle občas dělalo taky, pomohla až nová čistá instalace XP. Explorer je průzkumník, s IE nemá nic společného. Já IE nikdy nepoužíval. Co mi explorer nabouralo jsem nezjistil, ale mě čistá instalace pomohla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]