Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Nevíte náhodou někdo jestli existuje aplikace komunikující přes bluetooth, která by mi umožnila použít touchpad na netbooku jako myš ke stojnímu PC? Já vim, je to ulítlý, ale mě by se to hodilo a nepříjde mi to nereálný. Tak snad nebudu první koho to napadlo. Nicméně nenašel jsem na netu nic, ale dost možná se jen špatně ptám googlu.
Díky za připomínky a nápady k věci
Co takhle vzdálená plocha? Nebo to chcete na nějaké více specifické použití? První, co napadlo mě, že by se mi to nevešlo na stůl spolu se samostatnou klávesnicí a monitorem od pc.
Pokud jste dobrodruh, můžete někde sehnat funkční touchpad z vyhozeného nefunkčního notebooku, vykuchat, odpojit a připájet na PS/2 koncovku. Z těch šesti pinů najdete napětí+zem a pak jen zkoušet, než správně trefíte hodiny+vlastní data. A touchpad pak zasadit do nějaké vhodné konstrukce a položit volně na stůl
Jinak by na to asi musela bejt aplikace přímo na míru. BT myši existují, takže na pc by s tím problém nebyl, stačilo by ten hardware nějak emulovat na straně netbooku.
Přesně tak. Potřebuju emulovat BT myš na notebooku. Samosebou nechci sedět u stolu před stojním PC a používat notebook místo myši. Pc je daleko, obraz z něj dostatečně velký na to abych viděl kurzor i z dálky a notebook je pořád předemnou a mám na něm ruce. Moct zmáčknout kláv.zkratku pro zapnutí "BT mouse emulatoru" aby jela virtální BT myš by se mi prostě hodilo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.