Nejste přihlášen/a.
Prosím neznáte nějaký program pro pc na vytváření hudby vlastní?
Jestli máš Maca nebo iPad, je tu Garageband. Velmi úhledné. Jak se mi tu ozývá za zády, dobrý důvod si některou z těch hraček pořídit, aby mohl člověk skládat
Nejjednodušší na užívání jsou věci, co si najdeš ve vyhledávačích jako tracker.
Pak je tu něco jménem Sony Acid Pro.
Nejslušnější variantou, praví mi ozvěna za zády, zatímco mi kouká přes rameno, z čehož jsem velmi běsná, by měl být Steinberg Cubase
Vše snadno podle názvů k dohledání.
Ale existuje. Mají v základu nějakých pár samplů a softwarový syntetizér, mohou se ovládat přes MIDI klávesy, dají se také dokupovat "banky" samplů na cd, umějí přistupovat k připojeným studiovým zařízením přes ASIO rozhraní na hardwarové úrovni atd. Ale není to třeba, samotný PC stačí.
FruityLoops studio (jednodušší a vzhledově líbivý), Propellerhead Reason (velmi dobře simuluje "zřetězení" skutečných zařízení, které by stály ve studiu), Steinberg Cubase (ještě pokročilejší, myslím ale v poslední verzi vyžaduje i hardwarové zařízení spárované s licencí), ProTools (skutečně už "pro").
Cubase a ProTools jsou skutečně na takové úrovni, že je používají profesionálové pro tvoření své tvorby, maximálně si k tomu připojí ten hardwarový syntetizér. Třeba BT, Prodigy, Headhunterz, Pendulum.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.