Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Epson Stylus SX 205

Od: holuel odpovědí: 5 změna:

Prosím pomozte po delší době jsem vyměnila všechny inkoustové kazety ale tiskárna tiskne jen v modré a žluté barvě černá a červená ta prostě tisknout nebude vyčistila jsem vše ale ani na zkušební tisk to nehne brvou a inkoust ubývá sice pomalu ale jo a přitom to nevytisklo ani čárku černě nevíte někdo co s tím aby tiskly všechny barvy já už si nevím rady děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzek*
hodnocení

2x

Vytahnout tiskovou hlavu a rozkapat lihem. Nejspise ta cerna barva zaschla

holuel
hodnocení

jelikož jsem tiskovou hlavu nikdy nevytahovala hodil by se mi nějaký návod děkuji.

honzek*

Zalezi to na tom, zda to u toho Epsonu jde. Ja mam Canon a tam je to bez problemu.

Pokuste se vytahnout vsecky barvy, a pote si prohlidnete misto, na cem ty barvy lezi. Mely by lezet na takovem "plastovem"utvaru, ktery by mel jit oddelat - to je ta tiskova hlava. Takze Vytahnout barvy, a pokusit se vytahnout (napriklad uvolnenim nejake packy - treba i zboku ktera by mela byt v miste umisteni barev) plastovy utvar (tiskova hlava), ktery je pod temito barvami.

Jeste tedy dodam, ze tento utvar (tiskova hlava), na kterem jsou nasledne barvy, je cely v takovem vetsim utvaru, ktery je pridelan reminkem a ktery jezdi pri tisku tam a zpet.

doplněno 26.09.11 22:35:

Ted po precteni sveho prispevku si rikam, ze je mirne nepochopitelny.

Takze zkusim jeste jinak:

Takze zaklad je jezdec, ktery jezdi tam a zpet. Na jezdci lezi tiskova hlava. Na tiskove hlave lezi zacvakane barvy.

Takze zacnete zvrchu. Vytahnete barvy, a pod nimi by se mela nachazet tiskova hlava - ta by mela jit uvolnenim nejake packy na jezdic jit vytahnout.

Tu zasilam obrazek tiskove hlavy, aby jste vedela, co asi tak hledat. Obrazek je maly, tak snad neco uvidite

google.cz/...

doplněno 26.09.11 22:36:

Takze link odkazu je asi moc dlouhy - nejde vlozit

holuel
hodnocení

děkuji za odpověď snad to nějak půjde jinak pěkný příspěvek jsem technický tip tak jsem tento návod pochopila dám vědět jestli se to povedlo zprovoznit.

petapeta*
hodnocení

0x
Pokusit se vyčistit zaschlou tiskovou hlavu, např. takto:

Zdali se vám nepodaří vyčistit zaschlou hlavu, tak nejlevnějším řešením je koupit novou tiskárnu, neboť výměna tiskové hlavy by stála pomalu jako nová tiskárna. Jinak u tiskáren Epson hlava snadno zaschne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]