Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zesílení příjmu internetu

Od: hlapi® odpovědí: 4 změna:

Dá se nějakým zesilovačem nebo anténou či něčím jiným zesílit signál na příjem internetu?

Používám na cestách notebook a mám v něm modem na příjem internetu.Často mám ale malou rychlost internetu a nebo se mi ztrácí signál úplně.Jde to prosím něčím vyřešit?

Děkuji za odpověďi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirka11*
hodnocení

2x

Měl jsem obdobný problém.Touhle anténkou jsem ho vyřešil.Lehké,elegantní,levné. interlink.tsbohemia.cz/...

hodnocení

Díky za typ.na netu jsem ale zjistil, že tato anténa ja spíš na chytání Wifi a tudíž nevím, jak bych ji propojil s modemem co mám já.Pro upřesnění: jako by lsi měl např. Vodafon modem do notebooku a protože by byl špatný signál tak by jsi ho chtěl něčím zesílit.

Tuto anténu spojím s tím modemem? Nebo jak?Nechápu to.

Dík za odpověď.

hodnocení

0x

Asi to bude usb modem od nějakého operátora. K nékterým se dají dokoupit anténky.
Další věcí je rychlost, ne všude je 3G pokrytí...

hodnocení

Jezdím hlavně v Německu, tak jsem si pořídil Aldi Talk medion plus. Jde mi o to, že když mám noťas v autě, tak signál reaguje třeba i na to jak se pohnu nebo kde sedím. Proto bych uvítal radu na nějakou tu anténu nebo zesilovač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]