Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to, že mě nejde zvuk?

Od: mukmen odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, dnes jsem zapl Počítač, jdu na Youtube. A ZAPNU NĚJAKÝ VIDEO. Používám sluchátka a najednou nejde zvuk. Sluchátka jsou v pořádku zapojení taky poškozený nejsou. Tak jsem to zkusil bez sluchátek Ani to nešlo. Nevte čím to může být? Děkuji... Jinak já tomudle moc nerozumím

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zesílit? Vypnout a zapnout PC? Zrušit ztlumení zvuku? Podívat se jestli nemáš ve směšovači ztlumený internetový prohlížeč (WIN7)? Není zeslabené video na youtube, nebo vypnutý zvuk přímo u videa?

mukmen
hodnocení

Zesílit, vypnout zapnout, ztlumení, Na youtube na plný čáře zvuk, a vypnutý zvuk u videa nemám... Ten zvuk nejde ani u PC her.. .-(

Koukáš tále na programy, co repráček u hodin- rozkliknout a tam to je jak?

bena*

Zkuste se podívat do ovládání hlasitosti /Start-Programy-Příslušenství-Zábava-Ovládání hlasitosti/, zda-li tma není něco ztlumeno. Pokud je totiž softwarový systetizátir ztlumen nebo ztišen, tak to nehraje zvuk ani na youtube, ani u her, apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]