Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se píše svislá čárka?

Od: martan37* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,prosím,poradíte,jak se píše na klávesnici obyčejná svislá čárka,resp.čára,je to v pravo za plus,procenty a háčkem.Moc děkuji,nemohu se přihlásit na registraci právě díky tomuto problému.Martina

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Stiskněte současně pravý alt a dvojité W. (alt+W)

doplněno 26.09.11 18:29:

a vypadá to takto: |

martan37*
hodnocení

ano,ale pořád mi to nebere,zkusím znovu

martine, sice jsem to nikdy nepotřeboval, ale poslechl jsem strýce a hned napoprvé

|

a jde to...

doplněno 26.09.11 18:55:

Martine, prosím, k čemu je taková čárka?

doplněno 26.09.11 19:16:

Martino, omluvte moji neznalost, netušil jsem že jste žena. *hi* (hi, neboli stydím se.)

martan37*
hodnocení

Už to mám,děkuji moc.Martina

doplněno 26.09.11 20:06:

*smich* Lichotka?Mějte ser krásně.Martina

martan37*
hodnocení

Zaregisrovala jsem se na TOP POTRAVINY aodeslali mi kod pro přihlášení,bohužel nepředvídají,že ne každý umí "čárku"*smich*

elbarto*
hodnocení

2x

Já ji píšu tak, že zmáčknu shift + klávesa mezi shiftem a písmenem Y - |

Já tam, nemám klávesa mezi shiftem a písmenem Y žádnou jinou klávesu...

naihonn*

Podle všeho je to například na švédských klávesnicích, možná to bude i u nějaké té notebookové, kdo ví...

i216.photobucket.com/...

naihonn*
hodnocení

2x

Já ještě doplním, že možnost podobně jako u zavináče je taky levý ALT + 124 ( tedy držet ALT, namačkat 124 na numerické klávesnici a pustit ALT). |

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]