Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HP probook 4520s-instalace

Od: hugo01 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

zakoupil jsem ntb HP probook 4520s, rozbalil jsem ho a postupaval podle velmi stručného návodu dále následovalo toto:

1) Vložil jsem baterii

2) Zapnul jsem napájení

3) Zapnul jsem počítač a pokračoval podle pokynů na obrazovce

4) Po několika krocích mi to napsalo: Instalace bude pokračovat po restartu systému Windows

5) Ukázalo to: Spouštění systému windows a to tam je už přibližně 15min-mám pocit, že se to seklo-nereaguje ani na klávesu Caps Lock (normálně se po zmáčknutí rozsvídí dioda). Poraďte, co mám dělat? Nebo je tento stav normální?

Děkuji předem...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

danten*
hodnocení

2x

Určitě bych notebook vypnul a spustil instalci znova. Je jasné, že zamrzl, ale proč to ví jen ten notebook.

Jde o operační systém uložený na skryté partition HDD a tak není se čeho obávat, pokud jde o první instalaci a spuštění vůbec.

hugo01
hodnocení

Vypnul a zapnul jsem a naběhla nabídka spouštění windows (nouzový režim apod.), dal jsem spustit obvyklím způsebem a opět se objevilo Spouštění systému Windows a to je tam opět už asi 15 minut :(

bena*
hodnocení

0x

Zkuste to nechat tak půl hoďky. Pokud to nic nebude dělat, navrhuju reklamovat.

hugo01
hodnocení

Problém vyřešen: bylo zapojeno USB do myše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]